Az argentin dogra télen kell ruha?
Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 18:55
1/8 Ninna ♥ válasza:
Nem, nem kell. Tönkreteszed vele a kutya védekezőrendszerét, ráadásul egy argentin dogon elég hülyén néz ki a ruha.
2/8 anonim válasza:
Érdekesen nézne ki benne :) Kertes házban lesz vagy panel kutya? Ha kerti kutyus lesz akkor egy jó kis kutyaház vagy esetleg esténként bent és nem is lesz baja. Ha pedig panel kutyus akkor azt ajánlanám, hogy mielőtt lementek akkor kicsit mozgasd meg a kutyát, hogy bemelegedjen és úgy menjetek le. Hogy ne legyen akkora baj a hőmérséklet különbség.
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Ameddig nem látod, hogy fázna, remegne addig ne adj rá ruhát.
5/8 anonim válasza:
Fázni nem hiszem, hogy fázik. Viszont mi sétáknál a német juhászunkra hóban/esőben adunk egy esőkabát féleséget, így tisztább. :)
6/8 anonim válasza:
Mi ismerünk kettőt is. Az egyik kerti kutya, tehát semmi értelme sétához ruhát adni rá, mert minek, ha az udvaron meg csupaszon van...
A másik panelban lakik, és van egy meleg vízálló kabátja, de egész télen max 5-10szer volt rajta, pedig minden nap együtt sétálunk. Csak a legnagyobb hidegekben adják rá.
8/8 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkodtam. Teljesen mindegy hogy hogy nez ki benne, csak ne fazzon nem? az enyém néha nyáron is csak remeg, mert fázik... nekik nincs olyan aljszőrzetük mint más kutyáknak. Szerintem nem hülyeseg ráadni valamit. Bár én nem szoktam. Ha nagyon hideg van beeresztjük a garázsba (kertben van tarva) ott nem lesz baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!