Miért van ez? (többi lent)
A kutyámat én viszem sétálni minden nap. A nővérem kb heti háromszor-négyszer viszi le.
Én etetem, én viszem iskolába, én tanítgatom.
Mégis, ha valami nagy disznóságot csinál (ürüléket eszik a földről, rám ugrál és csipkelődik, stb.) akkor a nővéremnek fogad szót, ha rászól. Néha nekem is, de a nővéremnek elég csak kijönni a szobából, vagy annyit mondania, hogy "hé", és a kutyám már is lefekszik, vagy eliszkol.
Van olyan is, hogy játszok vele, kicsit beindul, és harapdál. De ha csak látja, hogy ránéz a nővérem, már harapdálás helyett nyalogat.
Miért van ez, mikor én foglalkozok vele a legtöbbet?
Köszi a válaszokat!
De miért tekinti őt a falkavezérnek, mikor én foglalkozok vele a legtöbbet?
Gondolom a nővéred nem hagyja, hogy csipkelődjön a kutya, Te viszont játéknak fogod fel.
Ha Te is szabályozod, és tiltasz neki dolgokat, akkor talán jobban tisztelni fog Téged is.
Köszönöm a válaszokat!
Teljesen igazatok van... A nővérem nem hagyja, hogy csipkelődve játsszon vele a kutya. Vele már nem is szokott így soha.
Babusgatni szokta, de nem annyit, mint én. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!