Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha a törpe yorkshire terrier...

Ha a törpe yorkshire terrier egyik heréje fent maradt, akkor mennyi az esélye, hogy rákos?

Figyelt kérdés
Mi vagyunk a harmadik gazdája, már öreg kutya. Azt tudom, hogy már elkéstünk azzal, hogy megműtsük. De mennyi az esélye hogy rákos?
2011. márc. 11. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Az én kutyámnak egyik heréje sem szállt le. Megkérdeztünk két állatorvost meg egy emberorvost is és azt mondták szinte biztos hogy előbb-utóbb rákos lesz. Szerintem nem késő ivartalanítani, hiszen ha hirtelen kiderülne, hogy már rákos, akkor is a daganat (here) kivágásával próbálkoznának meg elsőként. De szerintem egy állatorvost kéne megkérdezni, mit javasol, hiszen az is igaz, hogy öreg kutyánál már kockázatos az altatás.
2011. márc. 11. 22:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Az altatáshoz már túl öreg. Ezt is azért kérdeztem, mert a nevelőapám nem hitte el, hogy rákos(lesz). Vagyis, hogy nem biztos, hogy egyáltalán rákos.

Az az igazság, hogy mérges vagyok e miatt az előző gazdáira, hiszen tehettek volna valamit érte. De mi mire a szárnyaink álá vettük (fél éve), már elkéstünk vele. Nekik lett volna esélyük hosszabb időt adni az életre. A másik két kutyám (havanese) úgy védik mintha a saját kölykük lenne. Ha fázik akkor a hasukhoz engedik őt.

Amúgy az előző gazdái annyira nem foglalkoztak vele, hogy hagyták, hogy a fogai tönkre menjenek. Fekete az egész. Rágni is alig tud. Sajnálom szegényt.

2011. márc. 11. 22:48
 3/5 anonim válasza:
100%
100százalék
2011. márc. 11. 22:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Elkell vinni egy jo dokihoz (pl. az egyetemre) es komplett kivizsgalast kerni, majd ok elmondjak hogy mik a lehetosegek. Mellesleg en pont par honapja ivartalanitattam egy 13 eves torpe snacit, gepi altatassal tortent es semmi baj nem lett, azota mar gazdihoz is koltozott.
2011. márc. 11. 23:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Mennyi idős? Lehet, sosem lesz tőle rákos.Ha baj van vele, orvoshoz kell menni.
2011. márc. 12. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!