Megmorgott a kutyám. Jól csináltam?
A morgás figyelmeztetés volt a részéről, hogy ne nyúlj a tulajdonához. Mert a csontot annak tekintette. Ez nem jó, mivel azt bizonyítja, hogy nem te vagy a falkavezér. Ezt a hanyatt fordítást bővebben kifejtenéd? A grabancánál fogtad meg? Lenyomva tartottad addig, míg teljesen meg nem adta magát? Ha így csináltad, akkor jó! Meg kell mutatni, ki a főnök, már ennyi idős korában.
Amúgy szerintem ez a mozgástól és az ivartalanítástól független reakció volt.
Nem egésszen.....mível nincs kimozgatva érthető módon így ingerlékenyebb.De valószínű előbb-utób ez bekövetkeeztt volna mint minden kutyánál.
Am jól csináltad,de nem kell durván az a lényeg hogy hagyatt fordítod amíg meg nem adja magát,nem a fájdalomtól fog vezérnek tekinteni :)
Kölyökkutyának ne maradjon ki etetés x)
Előzönek...
Az iskola nagyon jó ötlet és kell is!:)
Már egy hónapja el lehetett volna kezdeni,persze ha nincs rá keret msot akkor nincs.Jobb később mint soha :D
Először is amíg nincs kiszedve a varrat, ne adj neki csontot és olyan ételeket, amitől keményeket kakál, mert a seb miatti fájdalom miatt nehéz lehet kinyomnia olyan ételeket, ami egyébként is könnyen szorulást okoz!
Ezért meg lehet le leszek pontozva, bár nem nagyon érdekel: nálam az ilyenért füles jár a kutyáknak. Emberre nem moroghatnak semmilyen oknál fogva és pont. A lenyomást amúgy jól csináltad, ezt ne hagyd neki soha! Bár én amondó vagyok, ha egyszer odaadok valamit a kutyáimnak vagy enni kezdhetnek, igazságtalanság elvenni tőlük az ételt. Az más, hogy kotorhatok a táljukban, meg járkálhatok körülöttük evés közben, hozzájuk érhetek, de nincs morgás és punk tum. Cserébe én sem veszem el az ételüket, ha már egyszer azt mondtam, hogy "tiéd".
*a seb miatti fájdalom miatt nehéz lehet kinyomnia a kakit, ha olyan ételeket adsz neki, ami egyébként is könnyen szorulást okoz
kicsit félre fogalmaztam, bocsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!