Lehet-e kapni olyan DVD-t ami kutyák, engedelmességi és őrző-védő tanitásáról szól, az alapoktól kezdve? És hol?
Őrző védő tanítás én úgy tudom kicsit komolyabb tudást igényel. Mondjuk mi sosem jártunk kutyasuliban ilyenekre, tehát fogalmam sincs hogy lehet a kutyát megtanítani olyanokra hogy csak fogjon és ne rágjon, stb...
Ha könyvet lehet kapni, dvd-t is biztos, próbáld megkérdezni kutya boltokban, vagy esetleg az állatirvist hogy tud-e ilyenről.
Nekem egy Dog Dancing kazim van, aminek a végén megmutatnak pár trükköt, de nem az alapvető engedelmességről szól. :)
olyan nincs ami alapján te otthon házilag kiképzed a kutyádat.
Az Őrző védő foglalkozáshoz minimum két ember szükséges amelyikből az egyik a segéd, aki semmiképpen nem lehet a gazdi. Tehát nem csak szaktudást hanem plusz főt is igényel a feladat, sőt nem utolsó sorban felszerelést és nagy területet.
...ha meg az ember kutyasuliba megy minek nézné videón?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!