20-45 kg közötti örző-védő/házörző kutyák?
Lényeg,hogy legyenek nyugottabbak,(napi 40 perc-1 órám van,rá,de szabadon van egész és sétáltatom is.)hétvégén több órám van meg rendesen lemozgatnám.
de mivel hétköznap kevés időm van,nem szeretnék nyugtalan kutyát.
voltak már kutyáim ezelőtt,szeretném ha nem fázna és nem lenne beteges fajta.
tudom,boxernek meg 2 is.
írtam,hogy szeretném ha nem fázna,pont a legrövidebb szőrű kutyákat írjátok :D
bocsi, csak a kérdést olvastam el, a kifejtést nem! :)
SZóval a boxer tényleg nem jó választás! Németjuhász? De őt is le kell foglalni! Agyilag is meg testileg is, mert akkor boldog ha tehet valami hasznosat.
hát igen.
ilyenkor télen 15:30ra érek haza,eszek,átöltözök és úgy 15:45-től 16:30-ig ameddig benem sötétedik tudok vele foglalkozni,séta meg tanítás( ő azért nem nagy munkakutya mint pl belgajuhász,németjuhász)de tavasszal hétköznap is lenne rá 1,5 órám,november -decemberig sz@r a helyzet 1,5 hónap.
egyébként angol bulldogot lehet kinnt is tartani?
bulldog is fázik télen. ahogy az első válaszban szereplő összes fajta is.
de nem értem, ha csak ennyi az igény, akkor miért nem nézel ki egy csóri kis menhelyi kutyát? annak legalább már ismerik a jellemét a gondozói, találhatsz olyat, amelyik nyugisabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!