Mivel etethetem a yorki kutyámat száraztápon kivül? 8hónapos most. Bevált tippeket várok, esetleg recepteket is.
én reggelre adok neki konzerves kaját,estére szárazat.
igazábol kikell próbálni h a te kutyusod melyik JUNIOR konzervet szereti,mert ez egyén/kutyafüggő.
Amit az egyik yorkitulaj ismerősünk ajánlott, a miénk nem eszi meg.Mi ugy kezdtük,hogy minden nagyobb bevásárláskor,vettünk 2 különféle konzervet,és azt adtuk neki.vagy megette vagy nem.De így 3honap alatt már 10fajta konzervet tudjuk h szeret...szóval változatosan is eszik.Szerintem így probáld ki.
Esetleg csirkecsontot adhatsz neki ha főzöl,vagy a húslevesnek a levét.
2szer mindenképpen kell kapnia..
4től elhízhat vigyázz!
Nem tudom mi az ideális, mi egy nap egyszer etetjük a kutyánkat, és köszöni jól van :) Persze vacsi után néha neki is "leesik" valami kis finom falat, de az se olyan hű de sok. Anno az állatorvosunk tanácsolta, hogy válasszunk ki egy időpontot, és minden nap akkor etessük. Fél kilenckor már bevan zsongva, hogy mikor kap. :) Szerintem minden attól függ, hogy mire szoktatjátok a kutyát, lehet 4-2 kisebb adagban, vagy egy nagyban, szerintem majdnem mindegy :)
Amúgy ha nekünk éppen nincs jobb ötletünk, vagy beteg a kutyus, akkor a száraz tápjára kap valami extrát. Húslevest, vagy bármi maradékot amit a hűtőben találunk, és az ő gyomrához passzol :)
Egy egészséges kutyának naponta egyszer kell enni és egy héten egy napot kihagyni.
Amúgy nekem egy yorki-havanese keverék szőrgombócom van, és ő is naponta sokszor eszik :D
Emberi kaját is, csak arra figyelni kell, hogy csokit, burgonyát, ilyeneket nem ehetnek főleg ezek a picik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!