Hogy érjem el hogy ugasson a kutyám?
Figyelt kérdés
Van egy 5 éves francia bulldog fiú kutyusom, és idáig még egyszer sem hallottam ugatni. Olyan volt már hogy ráléptem véletlenül a lábára és akkor ilyen fura nyikorgós hangot adott ki, de olyan még sosem volt hogy magától rendesen ugatott volna. Nem mintha azt szeretném hogy folyamatosan ugasson, csak szeretném hallani a hangját:) Amúgy egy nagyon nyugodt és rendes kutyus,barátságos és abszolút nem félős.2011. márc. 6. 10:29
1/4 anonim válasza:
Lehet hangszálproléma , vagy mi is .
De sétakor se ugatja a kutyákat? se a macskákat?
2/4 anonim válasza:
Szerintem ne ez legyen a legnagyobb gondod :) Ha úgy gondolja, majd ugat. Én is csak 1év múlva hallottam a kutyám hangját,ahhoz viszonyítva amikor idekerült x"D
3/4 anonim válasza:
Ki kell tapasztalni, hogy mire ugat. Például mutathatsz neki videókat, amin ugatnak a kutyák, piszkálhatod (belefújkálhatsz az orrába, fülébe). Az én kutyám akkor ugat, ha ráfújok hajszárítóval. Vagy akkor, ha látványosan játszok a játékával, amit ő nem kaphat meg.
Persze nem jó dolog piszkálni a kutyát, de ha csak 1-2szer csinálod, az még nem tragédia.
Akkor is érdemes ezeket alkalmazni, ha az ugat parancsszót akarod neki megtanítani.
4/4 A kérdező kommentje:
semmit nem ugat meg, de tényleg semmit. igazából én szeretem őt úgy ahogy van, csak jó lenne legalább egyszer hallani a hangját:) am köszi a válaszokat!
2011. márc. 7. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!