A bernáthegyim 4. napja tüzel, a kan azóta le sem szakad róla, egész nap szerelmeskednek, de a kan 3. napja a kaja felé sem néz! Egyáltalán nem eszik, csak a lányt szagolgatja. Mitől van ez? !
Hogyan tudnám evésre bírni az ebet?Nem árt a lánynak ez a sok izélés?! ezek így szokták? :-D
Nemtudom, mert soha nem volt még két ilyen kanos kutyám... :-D
Szia!nem vagyok én se profi, de születtek már kiskutyáink sokszor. A kérdésre koncentrálva: igen, jól látod hogy a fiúnak enni és innia is kéne néha, de tényleg ilyenkor teljesen begőzölnek a nősténytől. Nem hiszem hogy baja lesz egy kis koplalástól, de vizet rakj a közelbe hogx ne száradjanak ki.
Amúgymeg beszélj állatorvossal, úgy tudom hogy a nőstény a tüzelése pár hetének csupán pár, 3-4 napján termékeny ténylegesen, tehát ha előtte és utána megy is a szex eredménye nem lesz. Akár telefonon is tud állatorvos segiteni, csak mond el pontosan neki hogy hogy állnak a dolgok a nősténnyel, hogy ő is meg tudja állapitani mikor elég már a pároztatásból és lehet biztosan terhes már a nőstény.
Nálunk is jó pár napot szokott menni a párzás, 4-5 is és egy idő után a nőstény nem is engedi oda a kant.
Csak mint megjegyzsés szintjén emliteném, hogy igaza van a menhelyes felszólalónak is, de neked, mint tulajnak is jogod van hozzá hogy szaporitsd őket persze, tudatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!