A bernáthegyim 4. napja tüzel, a kan azóta le sem szakad róla, egész nap szerelmeskednek, de a kan 3. napja a kaja felé sem néz! Egyáltalán nem eszik, csak a lányt szagolgatja. Mitől van ez? !
Hogyan tudnám evésre bírni az ebet?Nem árt a lánynak ez a sok izélés?! ezek így szokták? :-D
Nemtudom, mert soha nem volt még két ilyen kanos kutyám... :-D
Köszönöm a válaszokat!
A tapló válaszolónak:
SZted az olyan vicces h a 80ezer ftos kutyám nem eszik?!
Lehet h a kutyapároztatáshoz nem értek, de ezért várom tapasztalt kutyatartók véleményét, nem ilyen sitnyikekét. Milyen szemléleten akarsz te változtatni? hahó öreg ébredj,te nem ezen a bolygón élsz... na ez a poén.
Amíg tüzel a szukád addig válaszd szét őket!
Aztán a tüzelés elmúltával, keresd fel az állatorvosotokat és egyeztess időpontot az ivartalanításról. (Bár ha én lenneék hasonló szituációban, akkor a kant is megműttetném - ez csak tanács.) Reméljük, h sikeül megakadályoznotok a felesleges szaporulatot! Sok sikert!
egyetértek veled kérdező. Kérdésed nem arra utalt, ki ért vele egyet, hogy tüzel a kutyád, tüzel és kész. a tanácsokat ezzel kapcsolatban várja, nem pedig állatvédelmi ismeretekre szeretne szert tenni.
Jaj és kedves állatvédők!
Értékelem, hogy vigyáznátok az állatokra, sokan a kutyájuk feléje sem bagóznak. De nem ez az első eset, hogy valaki feltesz egy kérdést, amin alapjába véve az emberek 99%-a meg sem ütődik, vagy még át is siklik rajta, és az állatvédő szervezet azonnal hangos hurrogással, és nyomdafestéket nem tűrő agresszióval reagál.
Értsétek meg, mindenkinek meg van erről a kialakult véleménye, és ezen itt és most nem fogtok tudni változtatni, csak az ember zsebében nyílik ki a bicska. Ez a ti véleményetek, a másik a miénk, legyetek szívesek ezt TISZTELETBEN tartani, mert addig míg törvénybe nem írják, ez számunkra nem is lesz bűn. Akárhogy igyekeztek.
Szóval: ha hurrogni akartok, írjatok saját kérdést ezzel kapcsolatban, ott fikázhattok ráadásul lepontozás nélkül.
De ne itt akarjátok megváltani a világot!!!!
istenem mi van itt. csak próbálnám megértetni a kicsit visszamaradttakkal h mondjuk törődöm a kutyáimmal és érdekel a jólétük?! mondjuk?! valószínű azért írtam ide?! úgygondolom ez nem baj.azért nevetek a kérdésben mert nemakartam azt írni h b.asznak egész nap meg még nem láttam kutyákat ennyit dugni egy nap, most mit kell ezt kifikázni + ezen felakadni?!
OLVASD EL L A S S S S S A N és próóóbáld meg értelmezni. lehet menni innen máshová kötözködni, minek írsz ide ha nem tetszik?
nem értem miért kell balhézni.
mi a baj ha valaki szeretne egy almot a kutyáiktól. nekem is van 2 magyar vizslám, és pár év múlva biztos engedem majd nekik a közösülést. különben nem az ilyen emberek akik a kutyákat menhelyre adnák. ha az én kutyuskámnak egyszer lesznek kölykei, és nem tudnák neki jó gazdit találni, akkor inkább megtartom mindet!!!
nem tudom mit kell itt háborogni, szerintem a kérdéssel nem volt baj, én pl. rájöttem miért voltak a vigyori jelek, de aki kötözködni akar az már észre se veszi, csak írja a sok hülyeséget. ne haragudjatok de világot váltani nem itt kell! de ha szeretnétek ezt megvitatni írjak ki kérdést??? mert nem egy rendesen kérdező válaszát kell elb...ni. ott mindenki szépen nyugodtan, civilizáltan leírhatná a véleményét.
ennyi.
köszi!
Jaj, de szeretem amikor olyan gyökerek osszák az észt a menhelyen lévő kutyákról akik még menhelyt se láttak közelről. Valóban többségében keverék kutyák vannak, akik szintén a kérdező szellemi színvonalán lévő gazdáktól kerülnek ki (jaj, de vicces, hogy b.sznak a kutyák...). Manapság fajtatiszta kutyát se lehet eladni, mivel kb 10-szer annyi kutya születik, mint amennyi normális gazdajelölt van. Persze el lehet őket passzolni, lehet vele egy kis mellékest keresni, de általában az ilyen nevetséges összegekért beszerzett fajtatiszta(?) kutyák nagyon hamar a menhelyen végzik, mert megnő, sokat eszik, megunja a gazda, éppen másik fajta tetszik neki.... Aki hajlandó megfizetni a tisztességes árát egy minőségi kutyának, az nem fogja kidobni, mert nem éppen hirtelen felindulásból veszi meg, hanem tervezetten (ha úgy tetszik tudatosan).
Az ilyen okoskodókat azért egyszer elvinném szívesen megmutatni, hogy mennyi fajtatiszta, vagy legalábbis nagyon fajtatisztának látszó kutya végzi a menhelyen. De valóban ők nem kölyökként, hanem 1-2 éves korban a fent leírtak miatt. Amúgy meg már az első válaszban válaszoltam a kérdésre is, azt meg már engedjétek meg, hogy leírjam a véleményem az ilyen emberekről(?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!