Ez így rossz lenne neki?
Jövő hét végén ha minden igaz kapok egy boxer kutyust. Talán amíg pici és hideg van bent lesz valahol garázsba vagy ilyesmi, de anya nem szeretné ha utána is bent lenne, max télen valami melegebb helyre lenne berakva éjszaka. De mivel ez a fajta elég rövid szőrű, lesz-e baja abból ha kinti kutyus lesz. Mert nem akarom, hogy szenvedjen.
13/L
Én úgy tudom,hogy a boxer nem való kinti kutyának.
Boxeresektől hallottam.
Helló! Nagyon késői a válaszom, de megírom.
Nekem is van egy boxer kutyusom. Ha annyira kerti kutyát szeretnétek belőle csinálni, semmi probléma, tapasztalatból mondom (én és több ismerősöm is így tartunk kutyát), a legnagyobb hidegekben mindig bejön éjszakára a kutya, de egyébként a kertben van, és fűtött, szigetelt háza van, amin egy hőfüggöny van, és vastag 2-3 pokróc alá téve. (A fűtés melegítőlappal történik, nagyon kevés áramot használ és olyan 15-18 °C-tól 20-25 °C-ig be lehet állítani, mennyire fűtse be a házat. )
Emellett fontos tényleg a jó minőségű táp, amit én házikoszttal (kimondottan kutyának készítve) egészítek ki. Emellett naponta 1,5 órás séták, hétvégente nagy nagy kirándulás, és mindemellett kutyausuliban is járunk Flyball-ra és örző-védőre is, meg néha csak úgy szaladgálni egyet. :)
Szóval ha a megfelelő körülmények biztosítva vannak a fent leírtak alapján, akkor nincs gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!