Mire lehetne betanítani?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Sokmindent meg tudsz neki tanítani.Azt ajánlom hogy menj el egy kutyaiskolába ahol van agility pálya (ha van rá lehetőséged) és próbáld ki a dolgot vagy esetleg a fresbeet ezeket szerintem élvezné a kutyád.
Trükk tanítására a legjobb ezköz a kliker , itt bővebben is olvashatsz a használatáról eleinte : [link]
A legegyszerűbb, ha veszel neki egy frizbit, és a parkban dobálod neki, nagyon le tudod fárasztani vele! Ha kitűnőnek bizonyul, vannak frizbi versenyek is :) De ajánlom az agilityt és a dog dancinget is, próbáld ki, melyikben a legjobb. Vidd el kutyaiskolába!
És próbáld ki a linket is, amit az első válaszoló berakott.
sziasztok!
Már klikkerezünk,tudja az: ül pacsit, marad szégyelld meged trükköt. De az a baj, hogy nem hozza vissza a fritbit, csak a plüssteknősét, amit széttépett!!! xD Rálehetne szoktatni a frizbire?
A 101 kutyatrükk könyvből kicsit átformálod a gyakorlatokat, és klikkerrel dupla olyan gyorsan meg tudod neki tanítani a trükköt, mint Sundance a leírtak alapján. Ezt azt hiszem, az első válaszoló linkelte, de azért itt van mégegyszer, hátha rosszul emlékszem: *****
A frisbee tényleg nagyon jó lenne, ahhoz apportozni kéne megtanulnotok, ami azt jelenti, hogy vissza hozza neked azokat a dolgokat, amiket kérsz tőle, értelemszerűen a frisbee-t és a labdát is. Először labdával kezdjetek, ha visszahozza a labdát, K/J (klikk+jutalomfalat) Ezt sokszor játsszátok el, ha visszahozza még mindig mindenért kapjon K/J-t.
Aztán a frisbeezés első pontja a jó korong beszerzésénél kezdődik. Én Jaws harapásálló korongokat használok a kutyámnál, de próbáltam már a HERO-t is, az is jó volt, azt inkább versenyeknél fogadják el. Először pár dobás a levegőbe, ha ott elkapja, mindig K/J, és könnyebben ráérez az ízére. :) Először ezeket gyakoroljátok, és ha ez meg van, és még mindig érdekel, szívesen segítek.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!