Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy lehetnek az emberek...

Hogy lehetnek az emberek ilyen kegyetlenek? Mit lehetne ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
Kedves olvasók. Budapest, 4 kerület, Központhoz közel, van egy víztorony, ami mellett egy öregek otthona helyezkedik el. A kert szépen elvan kerítve kerítéssel. Minap lent sétáltattam 13 hetes tacskómat... Arra lettem figyelmes, hogy májkrém van a kert mellett, és teli volt gemkapoccsal. Körbe kérdeztem kutyás ismerőseim itt a környéken, hogy ők nem tapasztaltak -e ilyesmiféle "terrort" . Nos, az egyik idős néni kutyája a házunkban nem rég halt meg, mert valamilyen FURCSA módon, rajzszögek kerültek kutyájának étkébe... Sajnos feljelenteni nem lehet őket, mert nincs bizonyíték.. Valaki adna tanácsot, mit tudna ilyenkor az ember csinálni.. Csak mert elkerülöm azt az épületet okés.. De pont mellett lakom, és elég nehéz...
2011. márc. 2. 12:49
 1/5 Csilla Julianna ***** válasza:
Kicsi még a kutyád, ezért most csak azt tudom mondani nagyon figyelj oda sétáltatásnál mit csinál és kezd el nevelni, Pfúj, nem szabad stb......, ha valamit fel akarna venni és te rászólsz és arra hallgat, akkor nagyon dícsérd meg. Olvass sok oktató könyvet, akár a neten. a gonosz embereket nem lehet sajnos kikerülni, de a kutyád lehet náluk sokkal okosabb
2011. márc. 2. 13:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Azért jegyezzük meg, hogy a kert el van kerítve. Tehát oda kutya nemigen keveredhet, felelősségteljes gazda legalábbis nem engedi őrizet nélkül bóklászni a kutyáját. Hameg a szomszéd néni kutyája tényleg amitt a csapda miatt halt meg, hát el kéne gondolkodni, hogy hogyan tudott észrevétlenül odakeveredni... Szóval ez is kétfős játék.

Egyébként önmagában ez még nem is törvénytelen, hiszen te a kajába azt teszel, amit akarsz, az udvarodon oda helyezed el, ahova akarod, szóval semmit nem tudsz ellene tenni. Vigyázol a kutyádra, ennyi.

2011. márc. 2. 14:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Szedd fel és dobd a kukába , mást nagyon nem tehetsz.Ha valami véletlen folytán rajtakapod az illetőt , akkor rendesen el kellene verni hogy leszokjon az ilyesmiről.Megpróbálhatsz feljelentést tenni , de nem hinném hogy ilyesmivel foglalkoznak majd.
2011. márc. 2. 14:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez még semmi nekunk a szomszéd ember akarta meg ölni igy a bullterierunket át rakott a eritésen egyilyen májkrémet szerencse h nem ette meg a kutyusom..Aztán megkérdeztem emrt tudtam ,hogy csak ő tehete mert olyan helyre tete ahol csak a szomszéd keritésnél lehetet átnyulni az volt a magyarázata h félti az unokáját neh átnyuljon ésmegharapja ..:S Jó nevelt övre tanitot kutya nem harap meg egy gyereket soha ....
2011. márc. 2. 15:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos semmi extrát. :( Csak kidobod, elkerülöd, és tanítod a kutyádat. Hihetetlen mit ki nem találnak az emberek.
2011. márc. 2. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!