Miért ilyen kegyetlenek az emberek?
Bevallom, nem mertem megnézni a videót, sajnos túl sok ilyet láttam már...
De az az egy biztos, az ember az egyetlen "állat", aki szórakozásból kínoz és öl.
Ez borzasztó... :(
De az animal planeten nap mindt nap ienek vannak pl: Egy majomnak kiverték az összes fogát hogy ne haraphassa meg a turistákat mikor vele fényképezkednek :(
Ezen azért látszik, hogy nem direkt ütötte el. Azt hitte, el tud mellette menni. És a ló nem gondolkozik úgy mint egy ember, mozog...
Egy ismerősöm ment kb 30-cal és még le is lassított a ló mellett, ami az út szélén állt. Majd a hülye ló beugrott az ablakon... mellső lábaival felágaskodva "ráugrott a szélvédőre, berúgta és az ember alig úszta meg. Tehát néha vannak fura dolgok. Talán vmiért megijedt az a ló.
szia..szerintem ezt úgy vette hogy a rendőr azért int hogy menjen tovább...
ki az a hülye aki megkockáztatna egy ilyen ütközést..már alapból abba belehalhat hogy elüti...nemhogy még utána sodródik..
a zsaru lehetett volna egyértelműbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!