Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi baja lehet a kutyának?

Mi baja lehet a kutyának?

Figyelt kérdés

Eddig ilyen még nem volt.Szóval...Az orra fölött az egész ornyereg rész felpüffedt neki.Nem fáj neki de elég csúnyán bedagadt.Létezne hogy mikor a másik kutyával játszott akkor beütötte?Orvoshoz nem szeretném vinni mert mindről megvan a véleményem.

Ő viszont egy 8 hónapos palotapincsi keverék kutyus.

2011. márc. 1. 19:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne is vidd orvoshoz. Majd kiderül magától ,mi a baja. Persze, lehet, hogy rámegy a szeme, foga, miegymása, de az, ugye nem számít. Majd itt megmondják a tutit.
2011. márc. 1. 19:36
 2/13 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló!

Eddig akármelyik kutyámat dokihoz vittem ,olyan eszes volt,hogy adott neki innyekciót ,pedig nem tudja mi baja...és lám vagy aznap vagy másnak nem élt már a kutya...Ennyit az állatorvosokról.

És még annyit,hogy nem okoskodást kértem hanem hogy ha vki tapasztalt ilyet akkor esetleg tud írni róla.

Nemutolsó sorban meg ilyenek mint te inkább ne is írjanak!

2011. márc. 1. 19:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha eleve ilyen a hozzáállásod,akkor akár kezdhetsz neki gödröt ásni...

Ha beteg a kutyám,orvoshoz viszem. Itt valószínű senki nem rendelkezik Danny Blue szintű telepatikus képességgel,hogy esetleg több 100km-ről megmondja,hogy mi a baj,és orvosolja is azt.

2011. márc. 1. 19:42
 4/13 anonim ***** válasza:
Vidd másik orvoshoz.
2011. márc. 1. 19:43
 5/13 Ninna ♥ ***** válasza:
74%
Ne haragudj, de nem szabad általánosítani, nem mindegyik állatorvos ilyen, mint a tiétek. Az én dokim pl. nagyon figyelmes, minden vizsgálatot megcsinál, ami kell, mielőtt diagnosztizál, én nála még sosem láttam félrenyúlást, nem tudást, ilyesmit. Mindenképpen vidd el orvoshoz, de egy másikhoz!
2011. márc. 1. 19:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Kértem,hogy ne válaszoljon olyan aki csak az orvossal tud jönni.Nemkérek ilyen kommenteket.
2011. márc. 1. 19:45
 7/13 A kérdező kommentje:
Akkor azt még hozzá tenném.hogy nem egy doki volt aki megfordult már itt(Bp) rendelőben és mind faccc...Másik kerületbe meg nem tudom elvinni.
2011. márc. 1. 19:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Értsd már meg mit írt a második!! NEM LEHET ÍGY ELMONDANI MI BAJA!!! Ha van kutyád vállald utána a felelősséget! Mindenképp vidd el másik orvoshoz, vagy nézd végig, hogy elpusztul.
2011. márc. 1. 19:55
 9/13 anonim ***** válasza:

Ahogy látom, pesti vagy. Sajnos nem minden orvosi rendelőben vannak IGAZI? HOZZÁÉRTŐ orvosok. Tömegközlekedéssel Pesten bárhova el lehet jutni.Inkább kérj ajánlást orvosra innen. Fogsz kapni biztosan, bőven. Mert vannak JÓ orvosok is.

Ha nem érzi magát rosszul a kutyád, max 3 napot várhatsz talán.Hátha lelappad a duzzanat.

2011. márc. 1. 20:05
 10/13 anonim ***** válasza:
60%

Nézzük csak. Tehát az állatorvosok is az esetek nagyrészében csak tippelni tudnak.

Vajon... Az internetező nem állatorvosok látatlanul mit tudnak csinálni?

Az előző kutyád pedig nem az injekciótól halt meg, hanem valamilyen későn, vagy rosszul diagnosztizált betegségtől.

2011. márc. 1. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!