Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mondanátok jó kutyás könyveket?

Mondanátok jó kutyás könyveket?

Figyelt kérdés
Részletesen szeretnék utána olvasni a fajtáknak, milyen körülmények ideálisak a tartására, milyen betegségekre hajlamos stb. De ha más jellegű, szintén kutyákkal kapcsolatos könyvet tudtok ajánlani, arra is kíváncsi vagyok! köszönöm
2011. febr. 28. 19:02
 1/9 anonim ***** válasza:

Konkrét címek nem jutnak az eszembe, de könyvtárban, könyvesboltban biztosan tudnak segíteni. De valami hasonló címen kereshetsz, mint ennek a műsornak a címe, amit szintén ajánlok nézni. Igaz tömören, de pont ezzel foglalkozik: 101 Nagykutya

Hogy mikor, és melyik csatornán?:ANIMAL PLANET-en [link]

2011. febr. 28. 19:07
 2/9 anonim ***** válasza:

Kutyatartók Nagykönyve, Móra Könyviadó-Kutyák ! Többet nem nagyon ismerek, nekem csak ezek vannak meg! De a Kutyatartók Nagykönyve az nagyon hasznos, benne van minden ( milyen kutyát érdemes választani, ápolás, étrend stb... )

A másik az fajtákról szól, nagyon sok fajta jellemzése van benne röviden-tömören! : )

2011. febr. 28. 19:08
 3/9 xnorkax ***** válasza:

Én Karácsonyra kaptam egy nagyon jó könyvet, a címe Kutyatartók kézikönyve. A könyv végén egy 100 oldal kb. csak fajtákról szól, de emellett még nagyon sok hasznos infó van benne. :) Az Alexandra a kiadója.

Amúgy én ajánlani tudom még Jan Fennel könyveit. :-D

2011. febr. 28. 19:09
 4/9 Ninna ♥ ***** válasza:

Nekem rengeteg kedvenc kutyás könyvem van, a könyvespolc szinte tele van ezekkel :)

Jan Fennel - Kutyapszichológia

Caroline Davis - Kutyatartók nagykönyve

Kyra Sundance és Chalcy - 101 kutyatrükk

Vámosi Nagy Nóra - Klikk!

Korom Gábor - Neked ugatok

Nekem ahogy láthatod, inkább a pozitív megerősítéses könyvek jönnek be, ahol ezekkel foglalkoznak :)

2011. febr. 28. 19:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Konrad Lorenz: Ember és kutya, Dr. Bruce Fogle:101 kérdés amit a kutyája megkérdezne a dokitól, Jan Fennell könyvei, Dr. Szinák Dr. Zsolnai: Több mint kutya, Turid Rugaas: Calming signals ...

Cesar Millan: A csodálatos kutyadoki csak az első jelent meg magyarul egyelőre, de egyébként bármelyik tőle aranyat ér!

2011. febr. 28. 20:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Esther Verhoef - Kutyák enciklopédiája

Én karácsonyra kaptam meg, nagyon hasznos, és jó könyv. Sok fajta benne van, minden külön részletezve: szőrzetápolás, mozgásigény, taníthatóság, milyen karakterű gazdinak ajánlott, megjelenésben külön részletezve minden,alkalmazás, társas viselkedés, egyszóval tényleg minden...szerintem ritka jó könyv, érdemes megvenni, hiszen nem csak a "süket duma" van benne a fajta kialakulásáról. Képekkel is bőven van illusztrálva, én csak ajánlani tudom. :)

2011. febr. 28. 20:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Szinák János és Veress IStván-Nagy kutyakönyv. 3 könyv van 1 kötetben. Kutya nevelése, Kutya betegségei, Kutyafajták. Nagyon jó könyv nagyon szeretem:))
2011. febr. 28. 20:31
 8/9 zsuzsabazsa ***** válasza:

A kutya hétköznapjai.

Ó azok a csodálatos ebek.

A kutya ezer arca.

Ember és a kutya

Kutya enciklopédia.

Csodálatos kutyadoki.

A világ összes kutyái.

A vadak ura.

Etológia.

A kutya testének felépítése és működése.

A kutya.

A Német juhász kutya.

Bírálati irányelvek

Vizsga szabályzati gyűjtemény

Kutyák a bűn nyomában.

Egy állatorvos feljegyzései.

2011. febr. 28. 23:16
 9/9 zsuzsabazsa ***** válasza:
A kutyatartás ABC-je.
2011. febr. 28. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!