Mondanátok jó kutyás könyveket?
Konkrét címek nem jutnak az eszembe, de könyvtárban, könyvesboltban biztosan tudnak segíteni. De valami hasonló címen kereshetsz, mint ennek a műsornak a címe, amit szintén ajánlok nézni. Igaz tömören, de pont ezzel foglalkozik: 101 Nagykutya
Hogy mikor, és melyik csatornán?:ANIMAL PLANET-en [link]
Kutyatartók Nagykönyve, Móra Könyviadó-Kutyák ! Többet nem nagyon ismerek, nekem csak ezek vannak meg! De a Kutyatartók Nagykönyve az nagyon hasznos, benne van minden ( milyen kutyát érdemes választani, ápolás, étrend stb... )
A másik az fajtákról szól, nagyon sok fajta jellemzése van benne röviden-tömören! : )
Én Karácsonyra kaptam egy nagyon jó könyvet, a címe Kutyatartók kézikönyve. A könyv végén egy 100 oldal kb. csak fajtákról szól, de emellett még nagyon sok hasznos infó van benne. :) Az Alexandra a kiadója.
Amúgy én ajánlani tudom még Jan Fennel könyveit. :-D
Nekem rengeteg kedvenc kutyás könyvem van, a könyvespolc szinte tele van ezekkel :)
Jan Fennel - Kutyapszichológia
Caroline Davis - Kutyatartók nagykönyve
Kyra Sundance és Chalcy - 101 kutyatrükk
Vámosi Nagy Nóra - Klikk!
Korom Gábor - Neked ugatok
Nekem ahogy láthatod, inkább a pozitív megerősítéses könyvek jönnek be, ahol ezekkel foglalkoznak :)
Konrad Lorenz: Ember és kutya, Dr. Bruce Fogle:101 kérdés amit a kutyája megkérdezne a dokitól, Jan Fennell könyvei, Dr. Szinák Dr. Zsolnai: Több mint kutya, Turid Rugaas: Calming signals ...
Cesar Millan: A csodálatos kutyadoki csak az első jelent meg magyarul egyelőre, de egyébként bármelyik tőle aranyat ér!
Esther Verhoef - Kutyák enciklopédiája
Én karácsonyra kaptam meg, nagyon hasznos, és jó könyv. Sok fajta benne van, minden külön részletezve: szőrzetápolás, mozgásigény, taníthatóság, milyen karakterű gazdinak ajánlott, megjelenésben külön részletezve minden,alkalmazás, társas viselkedés, egyszóval tényleg minden...szerintem ritka jó könyv, érdemes megvenni, hiszen nem csak a "süket duma" van benne a fajta kialakulásáról. Képekkel is bőven van illusztrálva, én csak ajánlani tudom. :)
A kutya hétköznapjai.
Ó azok a csodálatos ebek.
A kutya ezer arca.
Ember és a kutya
Kutya enciklopédia.
Csodálatos kutyadoki.
A világ összes kutyái.
A vadak ura.
Etológia.
A kutya testének felépítése és működése.
A kutya.
A Német juhász kutya.
Bírálati irányelvek
Vizsga szabályzati gyűjtemény
Kutyák a bűn nyomában.
Egy állatorvos feljegyzései.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!