Szoktatok más kutyás könyveket is olvasni, mint a Fennel könyvek?
Hát én bevallom , h a Fennel könyvet sem olvastam.Kutyasuliba járok , és ott tanultam meg nagyon sok mindent a kutyáról nyakorlat közben , nem pedig elméletben leírva.Beleolvastam már 1-2 cikkbe neten (pl. Fennel) de nekem valaohogy nem jött be :/ Nem ír hülyeséget csak túl sok volt benne a példa és beleuntam a sztorik olvasgatásába.De lehet h a többeknek meg épp ez tetszik a Fennel könyvben , habár mást még nemigazán olvastam.
Gondolom azért a Fennel , mert többeknek bevált és ha már bevált minek keresnének másik könyvet.Ha látnék más szakértőtől származó cikket , ha érdekelne a témája biztosan beleolvasnék.
Én egy Fennelt sem olvastam, mert butaságnak tartom és nem is hat a kutyáimra akik anélkül is normálisak.
De a többi könyvben is csak ez van, ha rossz szólj rá, dicsérd stb....
Igazad van. Én minden fellelhető kutyás könyvet elolvastam. Gyerekkoromban a könyvtárban, később sorra megvettem őket.
Volt olyan, amit másnap visszavittem a boltba (fajták leírásában bődületes marhaságok voltak csillagoség árért), volt amire azt mondtam, hogy én jobbat írnék, de minél többet tájékozódik az ember, annál többet tud hasznosítani.
Konrad Lorenz alapmű, nem csak az Ember és kutya, de a Salamon király gyűrűje is nagyon tanulságos.
Gerald Durell könyveiben is sok érdekesség és igazság van, ráadásul olyan stílusban, hogy leesel a székről a röhögéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!