Kutyás könyvvel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Ti milyen könyveket javasoltok? (lent)
Dr. Sárkány Pál: A kutya tenyésztése, tartása , és kiképzése.
Internetes piacon hozzá tudsz jutni. Kb. 1500 ft.
Jan Fennell:
- Hallgassunk a kutyánkra
- Tanuljunk meg kutyául
- A kutya legjobb barátja
Ezek ugyan nevelésről szólnak, de nagyon hasznosak. Egy-két szó van bennük a tenyésztésről is, de az alapvető téma a nevelés.
A felelső állattartásosoknak van egy könyvük amiben mindent érintenek: tenyésztést, tartást, betegségek nagyon komolyan le vannak írva, alexandrába láttam egyszer, de annyit olvastam már ilyneket h ott belelapoztam, megállapítottam h ez eddig a legjobb amit láttam és ott hagytam.
A címe: Kutyatartók kalauza
Nekem kettő könyvem van. Ebbe fajták is vannak, sőt inkább arról szólnak, de az elején van a jelleme, a végén meg az összes betegség ami történhet. A kutyák meg kategorizálva vannak, például: munkakutyák. És azt is leírja, hogy ők mire valók stb, szóval nagyon jó:
Ceskó Izabella: Nagy Kutyaenciklopédia
A másikba mindenről szó van (pl.: kutyaválasztás, a kölykök, kiképzés, a kutya élete, betegségek...)
Ez az egyik legjobb kutyás könyv szerintem:
Helen Digby: Kutyatartók kézikönyve
Szia, kedves kérdező! "A Kutyákról bírószemmel" című könyv Várszegi Zsolttól, itt megtalálható:
Én viszont keresném a Wolfgang Becvar a kutyák természetgyógyászata című könyvet, megvásárolnám, ha valakinek megvan.Mert nagyon jó! Egyébként a "Zöldág László A kutya tenyésztése és egészségvédelme" című könyv erősen ajánlott, illetve a "Mariam Fields Babineau A kutyakiképzés alapjai", illetve Dr.Kováts Zsolt Kutyaiskola című könyvei. Ezeket a Vaterán, vagy antikváriumokban, könyvtárakban érdemes keresni.
Olyan könyv ami egységesen mindenfélét tartalmaz (egészség, fajták, nevelés) általában Kutyalexikon, vagy Kutyaenciklopédia néven kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!