Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyás könyvvel kapcsolatban...

Kutyás könyvvel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Ti milyen könyveket javasoltok? (lent)

Figyelt kérdés
Én valami olyanra gondoltam, ami kutyatenyésztésről, kiállításról, kutyák genetikájáról, betegségeiről, oltásokról stb. szól... Tudom google. De én arra vagyok kíváncsi amit ti is olvastatok vagy esetleg hallottatok róla, hogy jó és érdemes elolvasni! Dan Rice: A kutyatenyésztés kézikönyve-azt már elolvastam!
2010. márc. 21. 00:55
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szia!

Ez nem pont a tenyésztésről szól, de érdekes lehet. Nekem rengeteget segített megértenem a kutyámat:

Kutyamasszázs-A gyógyító érintés -DR. FOX, MICHAEL W.

Kérdezném, hogy a hozzászólók között a "Kutya természetgyógyászata" c. könyv eladása aktuális-e még? Engem nagyon érdekelne, megvenném!

Köszönöm

2011. febr. 2. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!