Mit csináljak a sok kóbor kutyával?
Minket két németjuhász támadott meg, s a kutyámat ( spani ) bedugtam a kabátomba, s összekuporodtam. elmentek. Azt gondolom szerencsém volt. Késöbb 5 doggal eljátszottuk ugyanezt.
Egyébként feljelentést tehetsz, s mielött írnák, hogy nem tesznek semmit, igenis tesznek. ( Minket nem hagynak a mai napig, mert a megengedettnél eggyel több kutyánk van rendes körülmények között tartva. )Az önkormányzati rendeletben a kutyák száma meg van határozva, s az is, hogy hogy lehet kutyát kihozni. Nagy testű kutyát pórázon és szájkosárral.
Szerintem ne akard megtámadni a kutyákat, mert komoly bajod lehet belőle, ha ők is támadnak. Próbáld meg elkerülni azt az övezetet, amíg el nem kobozzák a kutyákat.
Újra én. (1.válaszoló)
Isten őriz, hogy vízzel fröcsköld, ha fél tőle! Semmi olyat ne tegyél, amitől fél, mert akkor meg is támadhat! Vagy megjegyzi, s késöbb támad hátba!!! Ne is ijesztgesd! Tényleg csak a lehető legjobban elkerülni, amennyire csak lehet! Annyira nem árthatsz neki, hogy számodra legyen haszna, mert akkor téged vasznek elő! Dugd el még a lakásban a kutyád, s csak akkor vedd elő, mikor már nincsennek ott a kóborebbek! :)
Egyébként az én kutyáim meg imádják a vizet, rongyolnak bele, alá, mellé :) Nagyon jófejek! ( 2 éve locsolták a parkot, ahova lehordtam őket, s a locsoló mellöl nem voltak képesek elszakadni, rajtunk röhögött mindenki, mikor úgy kellett a bokáig érő vízből kihalásznom a 2 kutyát! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!