Összeregadt a szuka kutyám egy kóbor kan kutyával, lesznek kiskutyák?
Figyelt kérdés
A szuka kutyánk tüzel,nem voltunk itthon,és a szomszédok felhívtak telefonon hogy egy kóbor kutya beszökött hozzánk és összeragadtak az én kutyámmal. Mit tegyek? Most lesznek kiskutyák? Terhességmegszakítás lehetséges?2011. jan. 3. 16:54
1/18 Da puta madre válasza:
Lehetséges.. Állatorvost neki!
2/18 anonim válasza:
Igen, lehetséges, pár napos de még pár hetes terhesen is ivartalanít az állatorvos, és akkor soha többet nem lesz ilyen probléma.
3/18 zsuzsabazsa válasza:
Igen! Lehetnek belőle kiskutyák ha nem viszed állatorvoshoz.Injekcióval meg tudják szakítani a vemhességet.
5/18 A kérdező kommentje:
Egyúttal lehet ivartalanítani is?
2011. jan. 3. 17:06
7/18 anonim válasza:
Igen, ivartalanítás minél gyorsabban. Keress rá a googleban, most vannak ivartalanítási akciók.
8/18 anonim válasza:
Én is egyet értek a többiekkel.
Ám ha hírtelen nem tudjátok a műtétre elővarázsolni a lét, akkor legalább egy injekcióra vigyétek el.
A fedezéstől számított max. 72 óráig lehet beadni.
9/18 anonim válasza:
Nem lehet, hanem biztos, hogy terhes, ha összeragadtak. Én is az ivartalanítást ajánlom.
10/18 anonim válasza:
ivartalanitás olyan mint nőknél az abortusz ha oltva van ivartalanitva nem szaporodik keverék kutyák szaporito nem leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!