Cavalier king charles spániellel kapcsolatos kérdesek-->lent!?
1.Lakásban tartható-e?
2.Jól kijön-e gyerekekkel?
3.Más kutyákkal hogy viselkedik?
4.Ha nem szeretném kiállításra vinni,csak szimplán itthon lenne,akkor ugyan annyiba kerül egy tenyésztőnél?(nem kell,hogy törzskönyve legyen,stb...)
5.Szeret sétálni sokat?:)
1, szerintem nagyon jó lakásba
2,nekem cockerem van csak,de átlagba szerintem minden spániel el van a gyerekekkel :)
3,ez változó lehet,de legtöbb spániel szeret más kutyákkal játszani
5,spánielek szinte örökmozgók :D
17/L
köszönöm szépen a válaszokat!!!hasznosak!!!
esetleg valaki nem tud olyan tenyésztőt,aki hobbyra a kutyust olcsóbban adja?:)
vagy hol tudok keresni "ilyeneket"?(azon kívül,hogy a neten,újságba,stb...)
1.Igen, tartható lakásban, sőt, én azt gondolom talán ott még jobban is érzik magukat.
2. Gyerekkel nagyon jól kijönnek, vigyáznak rájuk, szerintem a legtökéletesebb páros. :)
3. Más kutyákkal is tökéletesen viselkedik, talán néha túlságosan is barátságosak, és jóhiszeműek.
4. Igen, ugyanannyiba kerül. Kivétel akkor, ha valakiféle kizáró ok miatt nem mehet kiállításra. Akkor olcsóbban is megkaphatod tenyésztőnél a picit. Én nem az áron spórolnék. Csakis leinformálható helyről, olyan tenyésztőtől vennék, akiknek ritkán vannak kicsijei, szűreti a kutyáit (és nem csak a honlapján van feltüntetve, hogy a szülők rendelkeznek a szűrésekkel), illetve csak ezzel az egy fajtával foglalkozik.
5. Igen, imádnak sokat sétálni.
köszi :))
én dél-alföldön élek,szóval valahol a közelben szeretnék :)
1. Tökéletes lakásban tartható kutya, az enyém is lakásban él.
2.Imádja a gyerekeket és a gyerekek is imádják őt.
3.Nem túl nyomulós más kutyákkal de szívesen barátkozik velük.
4.Nekem is csak itthon van de nem tudom, hogy törzskönyv nélkül olcsóbb-e mert nekem törzskönyvezett.
5.Neked kell rászoktatni a megfelelő mennyiségű sétára. Az én kutyám sokat sétál de a a barátnőm nem tudja sokat sétáltatni és az ő cavalierje nem is igényli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!