Melyik alkalmasabb őrző védő munkára?
Kedves első.
Köszi a linket, de mint írtam ezt már olvastam. :-)
Nina köszi szépen! :-D
Hajlok a bullma felé, de egyenlőre még nem tudok dönteni.
Mindenképpen fontos számomra a Tk. és szerződés. És szűretlen szülőktől biztos hogy nem veszek kölyköt.
Ha valakinek van ilyen fajtájú kutyája, szeretném ha megosztaná a személyes tapasztalatait.
nevelés kérdése is..
ha kiskorában minden 2 ebre aki szembe jön megsimogatja meg te is agyon kényezteted akkor túl barátságos lesz
( nem azt mondom hogy nem szabad simogatni )
Attól függ mire akarod. Versenyre szerintem egyik sem alkalmas. Legalábbis nem vele fogsz mindent megnyerni. Telep vagy házőrzésre jók, de számitásba kell venni hogy minden kutyát el lehet intézni.
Szerintem az élettartamuk kevesebb mint az átlag, tekintve a méretüket és a 'különleges' kinézetüket. Ez biztos több betegséggel jármint egy átlag kutya.
Értem.
Igen a nyomi orra miatt nehezebben kap levegőt. Ezzel számolnom kell. Versenyre semmi képpen nem szeretném, hanem telep őrzésre lenne. ( most is telepen vagyok, csak öregszik a kutyám )
Azt nem hagyom hogy lefújja valaki. Velem van a mostani is, járőrökben jön velem. Ha körbe értünk akkor itt van bent a melegben. Meg beton fal van.
Az a baj hogy azok a fajták nem tetszenek. :-)
Esetleg még a tiszta fekete nj. Ők még bejönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!