Miért utálnak a férjem kutyái?
11:28
Azt írtam, hogy hívjon el egy kiképzőt! Ezt nem kell magyaráznom!
A másik: egyenrangu! A kutyáknál nincsen ilyen, ezt jó ha tudod. Az sem megoldás, ha ott van a férj, mert a támadó a kutya, akkor a férj regulázza meg? Az megoldás lenne!
Az előttünk válaszoló nagyon jól leírta a rangsor rndezését, pl a táljából evést, ajtón ki-be közlekedés (a kutyának nem szabad a gazda előtt ki-be mennie az ajtón/kapun). A simogatást, játékot is a gazdának kell kezdeményeznie, akkor van játék, ha a gazda akarja, akkor van simi, ha a gazda akarja. Ezt tényleg jó hosszan lehetne írni és magyarázni.
Javítom:
"Az sem megoldás, ha ott van a férj, mert ha támadó a kutya, akkor a férj regulázza meg? Az megoldás lenne?"
Így akartam írni!
En egyetertek a 11.05-el....
A gugolás majd akkor johet,ha a kutya udvozolni akarja,a rangsor beli szerepe miatt!De ebben az esetben ez meg arrebb van!!!!!
3 fo formaja van az agresszionak a kutyaknal altalaban:
1 offenziv:feje farka magasan,fülhegyezes,blablabla
2 defenziv:fül hatracsapva,stb....
3 ragadozo:meglapul,farkat csapkodja,lopakodva kozeledik,stb
A dominans agresszivitas,tipikus offenziv!!!!!!!
De ezt igy nem lehet megallapitani....
Amugy a Cerberost én is csak ajanlani tudom!
...es igen,Te foglalkozz a kutyaval,ha kell,Te vidd suliba!
De sokminden nem derult ki a leirtakbol!Peldaul,szerintem a ferj sem foglalkozik a kutyakkal,csak ugy vannak...gyanitom,hogy eletuk nagy reszet egy kennelben toltik,vagy porazon...
Szocializacionak,a legkisebb nyoma sincs!Ezt a problemat surgosen meg kell oldanotok,meg mielott BAJ lesz belole!!!!
11:49
Éppen ezért nem ajánlatos bármi olyat is javasolni a kérdezőnek, amivel megalázkodik! Ismeretlenül ez nagyon veszélyes lehet, ezért írtam a kiképző, szakember segítségét, aki látja is élőben.
A kutya úgy üdvözöli a rangsorban felettá állót, hogy a száját nyalogatja. Ezért van az, hogy a kutyáink előszeretettem felugrálnak ránk, ami nem a tiszteletlenség jele, éppen ellenkezőleg, ezzel bizonyítják, hogy örülnek vezérüknek. A szánkat, arcunkat szeretnék megnyalni. Kölyköknél ez erősebb.
En ertem 12.04-es!
Nem tudom mennyire egyertelmu a hozzaszolasaimbol,de kepeztem ki mar par kutyat.
Ha egy ilyen meretu kutya melle,aki raadasul agressziv is,legugol,akkor szinte biztos a tamadas!
Ha ott van a ferj,ha nem....lehet nala kaja,a kezevel viszi egyutt!!!!!
Értem a hozzászólásaidat (12:19), és egy véleményen vagyunk. Csak hivatkoztam rá.
Amelyik kutya képes emberre támadni, annak a világképe nagyon nincs rendben. Szerintem az ilyen kutyák nem tisztelnek senkit, csak látszólag, ebben az esetben egy kényesebb szituban a férj is megjárhatja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!