Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért utálnak a férjem kutyái?

Miért utálnak a férjem kutyái?

Figyelt kérdés
4 éve ismerem a férjem, és tavaly szeptember óta össze is költöztünk ( esküvő után ) . A kutyák nem szoktak meg és néha úgy érzem soha nem is fognak. Egy német juhász és egy jugoszláv farkasölőről van szó. Nagyon szépek, aranyosak, de ha engem meglátnak, majd megbolondulnak. Iszonyatosan utálnak. Nem is merek közel menni, mert nem tudom mi történne, ha véletlenül elérnének. Egyébként imádom az állatokat, a szüleimnél van egy cica és egy kutya, akik imádnak és én is imádom őket. Soha nem volt a kutyákkal problémám, de ezekkel nem tudok mit kezdeni.
2009. febr. 16. 09:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Problémás kutyákkal foglalkoznak...Csak ajánlani tudom!!!_Mellesleg jó kis páros progi:)

2009. febr. 16. 11:45
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

11:28

Azt írtam, hogy hívjon el egy kiképzőt! Ezt nem kell magyaráznom!

A másik: egyenrangu! A kutyáknál nincsen ilyen, ezt jó ha tudod. Az sem megoldás, ha ott van a férj, mert a támadó a kutya, akkor a férj regulázza meg? Az megoldás lenne!

Az előttünk válaszoló nagyon jól leírta a rangsor rndezését, pl a táljából evést, ajtón ki-be közlekedés (a kutyának nem szabad a gazda előtt ki-be mennie az ajtón/kapun). A simogatást, játékot is a gazdának kell kezdeményeznie, akkor van játék, ha a gazda akarja, akkor van simi, ha a gazda akarja. Ezt tényleg jó hosszan lehetne írni és magyarázni.

2009. febr. 16. 11:46
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Javítom:

"Az sem megoldás, ha ott van a férj, mert ha támadó a kutya, akkor a férj regulázza meg? Az megoldás lenne?"

Így akartam írni!

2009. febr. 16. 11:47
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

En egyetertek a 11.05-el....

A gugolás majd akkor johet,ha a kutya udvozolni akarja,a rangsor beli szerepe miatt!De ebben az esetben ez meg arrebb van!!!!!

3 fo formaja van az agresszionak a kutyaknal altalaban:

1 offenziv:feje farka magasan,fülhegyezes,blablabla

2 defenziv:fül hatracsapva,stb....

3 ragadozo:meglapul,farkat csapkodja,lopakodva kozeledik,stb

A dominans agresszivitas,tipikus offenziv!!!!!!!

De ezt igy nem lehet megallapitani....

2009. febr. 16. 11:49
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Amugy a Cerberost én is csak ajanlani tudom!

...es igen,Te foglalkozz a kutyaval,ha kell,Te vidd suliba!

De sokminden nem derult ki a leirtakbol!Peldaul,szerintem a ferj sem foglalkozik a kutyakkal,csak ugy vannak...gyanitom,hogy eletuk nagy reszet egy kennelben toltik,vagy porazon...

Szocializacionak,a legkisebb nyoma sincs!Ezt a problemat surgosen meg kell oldanotok,meg mielott BAJ lesz belole!!!!

2009. febr. 16. 12:02
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
lancot akartam irni poraz helyett!!!!
2009. febr. 16. 12:04
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

11:49

Éppen ezért nem ajánlatos bármi olyat is javasolni a kérdezőnek, amivel megalázkodik! Ismeretlenül ez nagyon veszélyes lehet, ezért írtam a kiképző, szakember segítségét, aki látja is élőben.

A kutya úgy üdvözöli a rangsorban felettá állót, hogy a száját nyalogatja. Ezért van az, hogy a kutyáink előszeretettem felugrálnak ránk, ami nem a tiszteletlenség jele, éppen ellenkezőleg, ezzel bizonyítják, hogy örülnek vezérüknek. A szánkat, arcunkat szeretnék megnyalni. Kölyköknél ez erősebb.

2009. febr. 16. 12:04
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

En ertem 12.04-es!

Nem tudom mennyire egyertelmu a hozzaszolasaimbol,de kepeztem ki mar par kutyat.

Ha egy ilyen meretu kutya melle,aki raadasul agressziv is,legugol,akkor szinte biztos a tamadas!

Ha ott van a ferj,ha nem....lehet nala kaja,a kezevel viszi egyutt!!!!!

2009. febr. 16. 12:19
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Neten találkoztam egy nagyon tuti sorozattal,az a címe, hogy "A póráz két végén".Abban volt egy hasonló szitu,hogy a pasit Istenként imádta a malamut, a csajt szegényt meg ott nyírta ahol tudta.De a kiképző ügyesen megoldotta a problémát. az volt a baj, hogy a nőci erőtlenebb és kiszolgáltatottabb volt a srácnál, ezért a kutya ösztönösen a rangsor aljára sorolta.A határozott NEM,NEM SZABAD! gyakorlásával kezd el tréninget szerintem.
2009. febr. 16. 12:49
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Értem a hozzászólásaidat (12:19), és egy véleményen vagyunk. Csak hivatkoztam rá.

Amelyik kutya képes emberre támadni, annak a világképe nagyon nincs rendben. Szerintem az ilyen kutyák nem tisztelnek senkit, csak látszólag, ebben az esetben egy kényesebb szituban a férj is megjárhatja!

2009. febr. 16. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!