Hogyan viselkedik kutyátok az állatorvosnál?
Az állatorvos mindig megdicsérgeti kutyáimat ha megyünk, hogy nem hisztiznek.
A váróban is csak szét néz nem remeg vagy ilyesmi. Ha behív a doki akkor csóvál. Pedig volt hogy a füléből a toklászt altatás nélkül vette ki. Nagyon fájt neki, de nem hisztizett csak tűrte.
Aztán mondta a doki, hogy egy spanit hárman fogták le hogy meg tudják ultrahangozni.
Utálja az orvost de jó kutya ezért szót fogad és semmi rosszat nem csinál. Minden utasitásom követi. Az orvossal és a várakozókkal nem barátkozik, mert nem olyan fajta és nem is akarom. Harapással sem próbálkozik mert jólnevelt. Nem hisztizik, nem fél egy átlag esetben. Volt hogy be kellett fújni egy nagyon nagy nyomású spray-vel akkor azért egy kicsit kellemetlenül érezte magát de azt megértem, elég ijesztö volt. Én vagyok a fönök, ennyi az egész.
Nekem 3 kutyám van és egy macskám. Volt hogy mindegyiket egyszerre vittem orvoshoz segítség nélkül! Kutyák pórázon, macska ketrecben. Senki sem segitett mert nem akartam, az orvos sem tett semmit (felemelés, lefogás stb) az orvosi dolgokon kivül! És minden rendben ment. Azért szerintem ez már valami. :)
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon jó és éredekes olvasni hogyan viselkednek dokinál a kutyák. :-)
21:05-nek!
Megkérdezhetem honnan van a kicsi? Biztos ari! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!