Szerintetek melyik erősebb kutya?
a bullterrier, kaukázusi medveölő vagy az argentin dog?:D
mert nekem mind három van és jól megvannak:)
-a ti véleményetek szerint verhetetlen 3as?
Csak abból tudok kiindulni,amit eddig láttam belőlük.
Régen,vagy 15 éve néztem kutyaviadalt és ott a kaukázusi letiporta a bullterriert 10 percig szaggatta,aztán a bull ráharapott a kaukázusi lábára és gyakorlatilag leszakította.
Az argentin dog meg nagyon szép,de egészségessel még nem találkoztam,ebből gondolom,hogy nem győzhetne a másik kettővel szemben.
Szóval a bull.De természetesen nevelés,természet,kiképzés függő elsősorban a dolog.
Bullterrier. A kaukázusi lehet, hogy nagy, de a bullterriernek sokkal erősebb a harapása, fürgébb, simán kivégezné a kaukázusit.
És tényleg nagyon magas a fájdalomküszöbe.
A Bullterrier valóban nagyon fürge. A Kaukázusi meg testi fölényben van. A Bulli is letudná dönteni a Kaut, de ha a Kau egyszer elkapja és lenyomja mivel testi fölényben van és még jól rá is harap, akkor nem tudom mi is lenne.
De egy nem rutinos verekedős kutya nem fog nyerni egy mondjuk rutinos verekedőssel szemben.
Azért az Argentin sem piskóta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!