Van erősebb kutya Rotweilernél?
:D:D:D:D:D
annyira bírom az ilyen kérdéseket...
dobi, roti, pit, boxer,... hagyjuk már!
kérdésedre válaszolva: igen, van. elég sok.
ajánlom figyelmedbe a keleti juhászkutyákat, kangal, akbash, közép-ázsiai juhász (alabai), (kaukázusi, bár sztem az egy maci...)
ezek a kutyák nem hogy elkergették a medvét, farkast, még párducra, tigrisre is vadásztak velük annak idején!
(majd jönnek az okosok, hogy neeeem, de előre üzenem nekik: deeee.)
youtube-on voltak is fent (sztem már letiltották) kutyaviadalokról videók, a pitbullt és társait 3 perc alatt szedi darabjaira.
Pitbull nem erősebb a rotinál..
A kutyák között a rotinak van a legjobb a harapása.
Csak utána jön a németjuhász,pit stbstb
Kaukázusi juhász.
Testre is nagyobb, erősebb az izomzata is, harciasabb is és a vastag bundája miatt botütést se veszi fel.
és fontos: betegségeket jól bírja, sokkal kevésbé (szinte egyáltalán) nem jönnek ki rajta a fajtisztákra jellemző kórságok.
negatívum: Nehezebben tanítható, megbízhatatlanabb, többet "fogyaszt" rengeteg kell zabálnia, ha rendszeren mozog.
ezek "kisebbek" megölik a farkasokat
http://www.youtube.com/watch?v=3170gvlnPwU
méretbeli különbségek :)
,,Kangal mint viador:
Napjainkban egyre fokozódó érdeklődés van a „viador” fajták kedvelői részéről is e fajta iránt, mivel számtalan legenda, mese és valós történet kering a kangalokról mint legyőzhetetlen viadorokról. Sokan csak azt a fajta érzést keresik ebben a kutyafajtában, mint amit egy tökéletes és borotvaéles szamuráj kard tulajdonosa. Noha tudja, hogy életében használni nem fogja, de a birtoklás ténye felett érzett öröm és a tudat, hogy egy tökéletes fegyvert uralhat már önmagában is elég késztető erő megszerzéséhez. De akárcsak egy kardot, ezt a kutyafajtát is tudni kell használni, kezelni. "
Nekem kanárim van, és szintén egy nagy roti támadott meg minket. Vagyis a tacsinkat amior sétáltunk. Mivel együtt viszem a tacsit meg a kanárit sétálni, így a kanári szó nélkül mentette meg a barátját. Úgy a földhöz verte a rotit, hogy nyekkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!