Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Dobermann kutyát szeretnék,...

Dobermann kutyát szeretnék, sokan beszólnak majd?

Figyelt kérdés

Kedvenc fajtám, ilyet szeretnék.

Sokan mondták, majd beszólnak, ha ilyennel megyek sétálni, meg azt mondják majd, hogy veszélyes kiszámíthatatlan, takarodjak vele innen.

Tényleg ez lesz?

2011. febr. 24. 19:15
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
A dobermannok nagyon szépek,ha valaki beszól,vissza is szólhatsz ,és amúgy is,ha neked tetszik,akkor ne foglalkozz a beszólásokkal!
2011. ápr. 28. 13:15
 22/23 anonim ***** válasza:

ucsó előtti hszelő nem azt kifogásolta hogy ha neked megy 1 kutya akkor nem fogod vissza a sajátod hát akkor engedd de taníttasd be jól hogy sérülés nélkül ússza meg

am teljesen igaza van én pl collie-t akarok azokról tudom milyenek [anno környéken volt 2 sokat sétáltattam meg miegymás]

am be szólnak a hülye gyerekek / vén asszonyok ha kell ha nem pedig dobik se vadabbak mint akármelyik másik kutya olyan lesz amilyennek neveled persze vannak fajtára jellemző vonások amitől esetleg veszélyesebbek [lásd száj zár] de attól még távolról sem fog neki ugrani valakinek

2011. ápr. 28. 13:16
 23/23 anonim ***** válasza:

12:47 - arról volt szó eddig, hogyha ember beszól kutyának, akkor mi van. Kissrác meg az emberre usztíja a kutyáját.

Tisztességes kutyás ignorálja az ilyet, elhatárolja magát tőle is és kutyájától is.

A kutyák közötti versengés, agresszivitás megint más dolog.

2011. ápr. 28. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!