Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Dobermann kutyát szeretnék,...

Dobermann kutyát szeretnék, sokan beszólnak majd?

Figyelt kérdés

Kedvenc fajtám, ilyet szeretnék.

Sokan mondták, majd beszólnak, ha ilyennel megyek sétálni, meg azt mondják majd, hogy veszélyes kiszámíthatatlan, takarodjak vele innen.

Tényleg ez lesz?

2011. febr. 24. 19:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
A romák biztos nem mernek majd ugatni.
2011. ápr. 27. 18:49
 12/23 anonim ***** válasza:
Sajnos a magyar is ugat. Hát gondoljátok akkor el az amstaffomra mi szokott várni,?? Pofáznak, le pitbullozzák. Engem nem érdekel. Hálistennek kezes kutya, gyerekek közt nőtt fel, nincs vele baj. Nem jó összeszólalkozni a nem hozzáértő emberekkel. Menj tovább, figyelembe se vedd. Amugy majd meglátod, hogy a pincsik szét akarnák szedni a te dobermanodat, a kutyud, meg rájuk se hederit... :) Tehát melyik a vadabb?? 13/f
2011. ápr. 27. 19:25
 13/23 anonim ***** válasza:

szia!

16 hónapos fekete mudi kanom van. Ha hallanád, hogy miket kapok miatta! A múltkor megálltam beszélgetni, megkérdezték, hogy nem-e kell rá szájkosár. Elnevettem magam :)). De kapott már olyat is, hogy brutális feje van (?), kóbor kutya, nagytestű kutya (18 kg....) egyebek. de én nem foglalkozok vele, mert egy jól nevelt, kedves, szocializált kutya, és imádom. És nem érdekel más véleménye, mosolygok rajta.

Lehet, hogy neked is be fognak szólni, de mosolyogj te is rajta, neveld meg a kutyát rendesen, és nem lesz okuk a kötekedésre!

2011. ápr. 27. 19:31
 14/23 anonim ***** válasza:
Jó izlésed van:) Gratulálok a választáshoz:)
2011. ápr. 28. 06:24
 15/23 KicsiSráác ^ ***** válasza:
Hát lehet,hogy majd tényleg beszólnak...Nekem is van egy fekete 2 éves nőstény dobim...Nem veszélyessek...Sokan a külsejükről itélik meg őket!Én még csak 12 éves vagyok és van egy öregasszeony az utcábn aki mindig beszól mikor sétáltatom...Én olyankor azt szoktam mondani,hogy : nem a maga kutyája,szóval ne törődjön vele...Nagyon okossak(némelyk)...Foglalkozz vele sokat !...És téli időszakban valami melegebb helyen tartsd !Remélem segitettem :)
2011. ápr. 28. 07:45
 16/23 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk is dobink van.

Igen, sokan fognak beszólni (mi mindig kapjuk sajna). De a legnagyszerűbb fajta a világon (csak következetesen kell nevelni).

Bunkók mindig is voltak és lesznek is. Ők azok akiknek fogalmuk sincs a kutyákról.

Ha van kedved nézz be a blogomba :) [link]

2011. ápr. 28. 08:38
 17/23 KicsiSráác ^ ***** válasza:
Igen,igen...Mindig is voltak...szerencsére én nemjártam úgy...Mert ha igen én ráengedem ...Bevan úgy tanitva ...Jah és még egy tipp...Ne erőltesd az úszást vele !...Az enyém is csak addig megy be a vizbe még nem érzi a hasána vizet...Azután kijönn...Meg ez a faj nem is nagyon szeret úszni !És tényleg jó izlésed van :)
2011. ápr. 28. 11:01
 18/23 anonim ***** válasza:

KicsiSráác - a te ingerküszöböd igen alacsony lehet és a kutyádé is ehhez hasonlóan. Bizonyára a magadfajták miatt szólnak be a dobinak. Mert azt inkább visszafogni kell ,nem uszítani.

Ráengeded? Kire és hogy és mi lesz utána?

Most vagy nagyzolásból hazudsz, vagy vad kutyád van. Bármelyik is, neked rendes kutyás között nics helyed!

Egyébként bármilyen kutyának beszólhatnak, akik nem szeretik általában a kutyákat.

Kérdező, az, hogy kedvenc fajta, feltehetőleg azt jelenti, hogy külsőre tetszik. De vajon mennyit ismert igazán a fajtából? És a többiből?

Vagy akár egy autómárkát kinéztél és választasz anélkül, hogy az autókat általában ismernéd?

Nem veszed észre, hogy mindenki a maga által ismert és tartott kedvencet favorizálja, mert azt ismeri.

De a kutya egyformán kutya, bármilyen is a fajtája.

Olyanná lesz, amilyenné nevelik. Ha nem nevelik, vagy rosszul nevelik, akkor lesz más, mint amit megálmodtak.

Nem elég külsőre választani valamit, ismerni kell a kutyát és tudni bánni vele.

Akár dobermann, akár csivava.

2011. ápr. 28. 11:48
 19/23 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló! Már bocsi, de nálam is volt, hogy nem fogtam vissza a kutyát. Amikor ötödjére megy neked egy kutya szerintem te is így tennél. Nem ráuszítottam, csak nem fogtam vissza. De ez más kérdéshez tartozna. Igenis vannak olyan emberek akik utálják a harci kutyáknak kikiáltott ebeket és szóvá is teszik.
2011. ápr. 28. 12:47
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem szeretik a vizet???????????? Az enyém ugy uszik mint Johnnie Weismüller:)
2011. ápr. 28. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!