Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Dobermann kutyát szeretnék,...

Dobermann kutyát szeretnék, sokan beszólnak majd?

Figyelt kérdés

Kedvenc fajtám, ilyet szeretnék.

Sokan mondták, majd beszólnak, ha ilyennel megyek sétálni, meg azt mondják majd, hogy veszélyes kiszámíthatatlan, takarodjak vele innen.

Tényleg ez lesz?

2011. febr. 24. 19:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Fúú Nekem is kedvencem:)

Figyelj nevelés kérdése..És ezt minden értelmes ember tudja..És egyénként is, a dobikat már nem arra "tartják;tenyésztik" mint anno :)

Szerintem lesz olyan aki be fog szólni ez miatt,de ha kedvenc fajtád és szereted is és Te megbízol benne és nevelve is van akkor semmi gond (szerintem)

2011. febr. 24. 19:20
 2/23 xnorkax ***** válasza:
100%
Ha ilyet szeretnél, képes vagy normálisan tartani és nevelni, akkor kit érdekel a többi véleménye? :D Aki beakar szólni hadd szóljon, szólj vissza. :-)
2011. febr. 24. 19:21
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ez függ az emberektől is. Nekem boxerem van, nem telik el úgy egy nap, hogy ne szóljon be valaki, pedig a kutyám jólnevelt kenyérre lehet kenni, pórázzal sétáltatom (igaz szájkosár nélkül). De mindig van valaki, aki pl. le pit bullozza, vagy hogy miért nem rakok rá szájkosarat, minek sétáltatom egyáltalán stb. stb.. Én ezekre nem is szoktam válaszolni, csak rámosolygok és megyek tovább. Nem kell az ilyenekkel foglalkozni, kár idegeskedni feleslegesen.
2011. febr. 24. 19:25
 4/23 anonim ***** válasza:

Nekem is a kedvenc fajtám. A viselkedését te fogod kialakítani, neveld helyesen. Egy pincsiből is lehet vadállatot csinálni, ha rossz környezetben cseperedik fel. Am ki szólna be? Nem tudom, h milyen környéken laksz, de tudtommal mindenkinek magánügye, hogy milyen kutyát tart. Nekem pár évvel ezelőtt két rotim volt, sose szóltak be, mikor sétálni vittem őket, pedig volt, hogy kisbolt előtt kellett várniuk rám fél órát!

Amúgy is, manapság az emberek bármiért beszólnak, ha rossz a kedvük, ilyenkor védd meg magad, és küld el az illetőt az anyja p.csájába! XD

2011. febr. 24. 19:31
 5/23 anonim válasza:
Figyu nekem argentin dogom van.. szal aki neked beszól, hogy takarodj innen mert veszélyes a kutyád az ,,az értelmet elhagyva a dilinél forduljon jobbra;),,
2011. febr. 24. 20:29
 6/23 anonim ***** válasza:
Ha családi házunk kész lesz, mi is ezt a fajtát fogjuk megvenni!!! Nevelés kérdése ahogy az előttem szólók írták, azon felül a saját véleményedre adj és ne máséra, kit érdekel, hogy mást mit szól, ha meg beszólnak, majd mondod, hogy foglalkozzanak a saját dolgukkal! :D
2011. febr. 24. 20:33
 7/23 anonim ***** válasza:

Ha dobid van,sokat tehetsz a fajta pozitív megítéléséért.Ha látják,hogy jól szocializált és képzett a kutyád,megkedvelik a végén.

Tapasztalatból mondom.Az első bullterrierem pont a 90-es években,a harci kutya-hisztéria idején volt fiatal.

Akkor alig lehetett kimenni az utcára bull típusú terrierrel.

Mikor látták,hogy az enyém milyen normális és képzett,sokan azt ,mondták,eddig féltek az ilyen kutyáktól,de most nemhogy meg merték simogatni,de meg is szerették.

Olyan is volt,aki később bullterriert vett.

2011. febr. 25. 08:33
 8/23 anonim ***** válasza:
Mit érdekel más véleménye?Utálom az olyan embereket akik egyfolytában belepofáznak más dolgába.Nyugodtan vegyél ilyen kutyát és szard le mit mond a többi barom.
2011. ápr. 27. 16:55
 9/23 anonim ***** válasza:

Én azt szólnám be, hogy "azta, de gyönyörű, honnan van??"

Mert nekem is a kedvenc fajtám. És ha lesz elég pénzem, veszek egyet a közepes testű kutyám mellé. És abszolút nem fog érdekelni, ki mit szól hozzá.

2011. ápr. 27. 18:13
 10/23 anonim ***** válasza:
Én múltkor egy fesztiválon láttam kettőt közelebbről és hát valami csodálatos teremtmények! Mindig lesz aki beszól ezzel számolni kell, még egyszer az én kis havanese(!) kutyusumnak is beszóltak hogy "juuuj meg ne harapjon már". Hülye vénasszony volt. Nagykutyára meg pláne beszólnak nincs mit tenni, idióta barmok mindig is lesznek.
2011. ápr. 27. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!