Hogy vegyem rá a kutyám, hogy rágjon?
Menj el orvoshoz vele, és kérjél fogkő leszedést, nem lesz olcsó, szerintem 10-15 ezer forintért már megcsinálja a doki. A fogkövet muszáj leszedetni neki, mert abból még komolyabb problémák is lehetnek. Ha tényleg nem megy neki a rágás, akkor lehet érdemesebb lenne neki valami fogtisztító tápra átállni, van a Trovet gyógytápoknak egy ilyenje, az fogtisztítós. Nekem annak idején az orvos ajánlotta fogtisztítás helyett, de nekem azzal szerencsére nem volt semmi bajom. Itt van, ez a táp az: [link]
Nem tudom, miket tartalmaz ez a táp, sosem etettem ezzel, nem is ismerem annyira, csak nekem ajánlotta az orvos, hátha bejön nektek. Ha pedig maradsz az Acanánál továbbra is, akkor viszont azt tudom mondani, hogy fogmosás. Viccesnek hangzik, de ha ezzel tudod a fogkövesedést megelőzni, akkor miért ne tennéd meg? Ahhoz is tudsz kellékeket venni. Itt is vannak pl:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!