Cavalier king charles spánielről tudtok-e infót?
nekünk eddig Rottweilerünk ,és bolognésénk volt,sajnos meghaltak,és most cavaliert vettünk véletlenül januárban,most márc. vettünk még egy cavaliert,mert nála jobb kedvessebb kutya NINCS !!
aKI EZT A TIPUST leszólja nem ismeri eggyátalán !!!
:-) szerencsére az internet használata nincs se korhoz se inteligencia hányadoshoz kötve így nézzük el a fajtát utáló mégis bőszen irogató balgaságait.
Én nem régen kerültem kapcsolatba a fajtával azt kell mondjam legnagyobb sajnálatomra :-( a cavik hihetelenül kedves és szórakoztató kiskutyák sajnos nagyon felkapták a fajtát így sokan rááltak a szaporítására.
Opu-Matame kennelbőlszármazó kutyánk nekünk is volt, aki az aranyvirág kennelben látta meg a napvilágot majd amikor a "tenyésztő" már nem tudta sem tartani, sem eladni a kutyáit akkor 16 angol, cavi és keverékeik spánielt mentettünk tőle. Ezek között volt GumiMEDVE akinek a felmenői között volt egy Opu-Mate kutya.
Itt vannak róla fotók: [link]
És itt is találsz Opu-Matame kutyákat:
őket én is szeretném megismerni majd egyszer.
Akiket pedig én ismerhettem Nasika és Pipi a Szigetbecséről származó kis cavi akinek annyi fejlődési rendellensége van hogy külön topickot kellene neki nyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!