Vajon jó ötlet lenne örökbe fogadni ezt a kutyát?
Megláttam egy közeli menhelyen ezt a kis három hónapos akita keveréket és egyszerűen az egész család beleesett. Mióta láttuk a Hachhiko című filmet (bár már előtte is nagyon tetszettek az akiták) mindannyian imádjuk ezeket a kutyákat. Az utcánkban is van egy akita, hihetetlenül aranyos. Viszont olvastam, hogy az akita nem a legkezesebb fajta közé tartozik. Viszont a jelleméről nem igen lehet tudni sokat, mivel a gyepmesteri telepen van és ott sajna nem igazán ismerkednek a kutyákkal, csak felteszik a képüket a netre. Sürget az a két hét.
Az otthoni körülményekről: van egy kutyánk és két macskánk. A kutyus áprilisban lesz egy éves, pörgős kis terrier, de kezelhető. Mindennemű kutyával kijön. Sajna egyelőre még azt sem tudni, hogy a kis keverék kan vagy szuka, mivel azt "elfelejtették" közölni.
Viszont lehet, hogy a jelleme nem is akitás lesz, hanem a keveredő fajtákból alakul ki valami. Nagyon várom a válaszokat!
Itt van pár kép róla:
Egy gazdás én úgy tudom, tényleg nevelés kérdése... Ha jól csináljátok nem lesz gond, esetleg kutya suli nem írtál sokat az ilyen jellegű tapasztalataidról.. Én is imádom ezt a faját, be kellet látom, h sajnos nem hozzám illik. Ha te úgy érzed h menni fog akkor Nagyon sok boldog évet kívánok netek:D:D:D És én is örülök h menhelyről mented meg:D
ezt találtam:
Már írtak róla bővebben is:
A veszprémi gyepmesteri telep lakója ez a kiskutya, az anyjával együtt, akit az Arénánál találtak egy hete. A jószívű emberek agyonetették szegényt, úgyhogy már majdnem szétrobbant a sok tápláléktól. Mára már kiheverte a megpróbáltatásokat, kombinált oltást is kapott és kikerülhetett az állatkórházból. Státusza még a gyepmesteri telephez köti, egy hétig a gazdája még kiválthatja a telepről az anyjával együtt. Nemsokára őróla is közlünk képeket. Szuka kutya, ivartalaníttatásához egyesületünk anyagi segítséget nyújt. 20/288-3728 vagy 20/368-0744
És több képet is raktak fel róla :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!