Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan vegyem rá szüleimet...

Hogyan vegyem rá szüleimet egy border colliera?

Figyelt kérdés
Meghalt a nyuszim. Nagyon sajnálom, nagyon sokat sírtam\sírok érte. De mikor megvettem tudatosítottam magamban, hogy egy állathoz az is hozzá jár, hogy előbb utóbb, ha nagyon nem szeretnéd akkor is: meghal. A nyuszi mégsem olyan, mint egy kutya! Azért nem szeretnék nyuszit, mert mindig csak a régebbire emlékeztetne. Ez egyenlőre még egy rossz tulajdonságom, de ki fogom küszöbölni!
2011. febr. 21. 19:51
 1/7 IGCM ***** válasza:
69%

Sehogy.Első kutyának nem való border collie.

Szerintem kezdj egy kedves kis menhelyi keverékkel és ha már tapasztaltab kutyatartó vagy akkor szerezz be egy border colliet.

2011. febr. 21. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Verd meg őket!!
2011. febr. 21. 20:00
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Sehogy.Ha rá kell őket venni,gondolom ellenzik,hogy kutyát tarts.Ezt tiszteletben kell tartani.Majd a saját lakásodban olyan kutyád lesz,amilyet akarsz.
2011. febr. 21. 20:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem félre értettétek. Nem a kutyát ellenzik, hanem a fajták közül nem tudnak választani.
2011. febr. 21. 20:21
 5/7 Ninna ♥ ***** válasza:
89%
Egy bordert nem lehet csak családi kutyának tartani, aktív kutyaiskolás életet kell vele élni, frisbee, agility, játék, napi 4-5 óra séta.. azért az ég és föld, mint egy nyuszi.
2011. febr. 21. 20:50
 6/7 IGCM ***** válasza:
100%

Nagyon helyes,hogy bordert nem engednek :S

Persze ha van napi 4-5 órád sétáltatni,futtatni,gyakorolni vele és hétvégén mindkét nap kutyaiskolázni vele akkor hajrá...

De nem hinném.Válassz egy könyebb fajtát,a kutya érdekében is,hiszen ah szereted nem akarsz neki rosszat :)

2011. febr. 21. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:
89%

A border collie nem való kezdőkutyásnak, főleg nem gyereknek.

Nem külső alapján válassz kutyát, minden fajtának más igényei vannak, ásd bele magad a fajtaleírásokba olyat olyan fajtát válassz akit boldoggá tudsz tenni.

De az is megoldás lehet ha elmentek egy menhelyre, elmondjátok hova, milyen körülmények közé akartok kutyust és az ott dolgozók ráböknek a nektek való ebre.

2011. febr. 21. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!