Hogy felejtsem el a yorkit?
Kit érdekel a divat? Amúgy az amstaff a divat nem a yorki. Bocsi! de az is tavaly óta lett felkapva!!!!
De honnan veszitek hogy ő a gazda? Mivel nem írt semmit kár itélkezni!
De az a 2 kutya ott van, még élnek, milyen már a halálukat tervezgetni meg a következőt??? És ilyen hozzáállással ha meg lesz a yorki akkor majd beleszeret a csivavába és így tovább...
A felelős kutyatartás és szeretett ott kezdődik hogy MINDEN kutyát tisztelsz és szeretsz, kortól, fajtától, kinézettől függetlenül.
Mond csak eltudnád mondani miért jobb egy yorki? ...a cuki külsején kívül?
Merthogy kutyát nem külsőre választunk, minden fajtának más igényei vannak, sőt minden egyednek...
Mi az amit a sajátjaidnak nem tudsz megadni és egy yorkinak igen?
Az emberek nagyon fajtákban gondolkodnak, pedig a kutyák másképp működnek. Ők elsősorban kutyák, csak másodsorban az adott fajta. Minden kutya ugyanúgy működik, ugyanarra vágyik, ha a mostani kutyáidnak nem tudod megadni amit szeretnének, akkor a yorkinak sem fogod tudni megadni, mert a yorki ugyanazt akarja. Ugyanolyan kutya, csak más méretben más kinézettel.
A kutyának elsősorban testmozgás, aztán fegyelem és mindezek után szeretet kell. Ez minden kutyára igaz.
a 9:25-ös válaszoló vagyok
A kérdező úgy gondolja,hogy a yorkinak azért tudna megadni mindent,mert a yorki az szép.(bár szerintem nem,mert akkora szegény mint egy mókus,és még a széltől is óvni kell,mert ha erősebben megfogod,összeroppan..de ez egyéni vélemény)Szóval a kérdező azért tudna megadni mindent a yorkijának,mert szépnek találja,és gondolom el szeretné halmozni mindenféle édibédi rózsaszín ruhácskával stb....szégyen ez a kérdező komolyan !!
Nekem is yorkim van. Gyerekorom óta imádom ezt a fajtát, mindent elolvastam róluk. Gyűjtögettem megvetem de csak akkor mikor már mindent meg tudtam neki adni ami egy kutyának kell idő, játék, séta.... A yorki is egy kutya nincs táskája sétál imád rohanni, játszani, kiváló társ és jelzőkuya, csak sajnos sokan összekeverik egy gyerekkel és ajnározzák pedig ha nincs nevelve igazi kis ördög és ezért van annyi yorki akit 1-2 évesen el akarnak adni mert azt hiszik kis cuki muki kutyi de nem ő kis testbe bujt nagykutya(ezt hiszik magukról)..
Na szóval míg nem lehetett yorkim addig volt 4 keverék kutyusom de semmi különbség nincs közöttük imádtam őket is és semmi de semmi pénzért nem váltam meg volna tőlük..Sőt lehet h még hálásabbak h otthont adtunk nekik. Kutya bolond vagyok és tök mindegy milyen fajta hazahozom, ha nem tudom megtartani szerető gazdit keresek. 3 hetente 7végenként kutyát sétáltatok a menhelyen mert ők nem tehetnek róla h ott vannak pénzem nincs de legalább így tudok segíteni... Ha yorkit akarsz előbb olvass utána. Ha még utána is gyűjtsél mert minimum 80 ezer...Addig meg tedd boldoggá a 2 kutyus életét és ha kicsit csúf is az annál cukibb:P De ne várd a halálukat olyan rövid ideig vannak velünk... 10-15 év legyen nekik nagyon boldog:D És ha esetleg veszel egy Yorikt akkor lesz 3 kutyád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!