Hogy felejtsem el a yorkit?
Nem értem miért piszkáljátok!
Valószínű nem ő választotta azt a 2 kutyát. Én yorkit szerettem volna, de tudtam, hogy a Párom sose szerette volna úgy, mert neki azok matchboxok, Neki egy kutya térdtől kezdődik. Így van 2 amstaffunk:)
Kérdező, nem tudunk semmit, hogy a szüleidnél laksz e vagy külön, Pároddal?
Nem kell lemondanod a yorkiról, mert előbb utóbb már nem lesznek a mostani kutyák, és akkor tudsz venni, persze TENYÉSZTŐTŐL, hogy rendes idegrendszerű kutyád legyen, és az 150ezernél kezdődik, addig gyűjteni is tudsz.
09:05-ös vagyok még.
Egy anya a gyerekét nem választhatja meg, DE egy ember megválaszthatja a kutya fajtáját.
Nagyon buták vagytok, ilyen gyerekes példával!!!!
ja persze várja a mostani kutyák halálát?? :O jó kis tanács :S
amúgy a yorkie ki fog menni nem sokára a divatból (csak úgy említem) így mire oda juthatnál h lesz már nem lesz annyira divat szval ezt bebuktad
Attól, hogy nem tetszik egy állat, még lehet őt is ugyanúgy szeretni, mint egy olyan állatot, ami tetszik.
Szinte egyik állatomat sem úgy választottam, hogy tetsszen. Najó, az első két hörcsögömet igen, illetve a félperzsa macskámat. A másik cica, a kutyám, a mostani 3 hörcsögöm, illetve a nyulam is nálam kötött ki.
A macsek megmaradt, nem volt szívem odaadni a neki szánt gazdának, a kutyust hoztuk, mert az elődje meghalt öregségben, illetve a höriket meg a nyuszit örökbe fogadtam, mert szükség volt rá.
Én mindegyiket ugyanúgy szeretem, ugyanúgy foglalkozom velük. Egy állatbarát nem a kinézet alapján szeret egy állatot. Egy számodra ronda állat is lehet okos, ügyes és értelmes, míg egy neked tetsző is lehet utálatos természetű.
Ez rólad árulkodik, hogy eszerint választasz. Felületes ember vagy, valószínűleg még pelenkás, és nem tudod az állatok valódi értékét. Remélem felnőtt korodra változol, bár nem túl sok reményt fűzök hozzá. Ha meg 20+ vagy, akkor elég szégyen, hogy így gondolkozol.
És hogy a kérdésre is válaszoljak. Úgy felejtsd el a yorkit, hogy a saját, meglévő kutyáiddal foglalkozol, azok is vannak olyan okosak, mint a yorki (bár megkérdőjelezem, hogy a yorki értelmes, lehet csak én találkoztam rossz példányokkal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!