Ilyen kutyust lehet nálunk venni?
Figyelt kérdés
Annyi helyen nézegettem már a neten, de ilyen színű chihuahuát sehol nem találok. :( Tudna valaki segíteni?
2011. febr. 20. 18:02
11/20 anonim válasza:
épp írni akartam, hogy nem keverék, de látom páran megelőztek... [link]
12/20 anonim válasza:
én nem a szőre miatt írtam a keveréket!!!! feje miatt nekem kicsit furi, de akkor lehez azért mert még kicsi.....
13/20 anonim válasza:
Szerintem ez merle színű hosszú szőrű csivava. Sajnos azt viszont nem tusdom hol lehet ilyet kapni.
14/20 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok! Én arra fel írtam hogy keverék, mert szerintem ebben a színváltozatban még nem elfogadott! De ez csak az én véleményem és nem megalapozott!
15/20 anonim válasza:
Részlet a chihuahua standardból: "minden szín, minden lehetséges árnyalatban és kombinációban megengedett".
Vagyis ez a színváltozat is teljes mértékben elfogadott.
16/20 IGCM válasza:
Az előttem szólok belinkeltek pár oldalt azokon probálkozz vagy még a www.netboard.hu csivava topikjában !!
EGy biztos,mélyen a zsebedbe kell nyúlnpd ha ilyen kutyát szeretnél!Szerintem csak akkor vegyél iylet,ha kiállításra is járnál vele...csak kedvencnek nem hinném hogy érdemes 150-200ezer forintot kiadni :D
17/20 IGCM válasza:
itt talán érdemes érdeklődni!:D
19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Körbenéztem a linkelt oldalakon, csak hát sajnos most erre nincs 120ezer Ft-om. :D
2011. febr. 22. 09:16
20/20 anonim válasza:
nézz körül egy két menhelyen, lehet találsz hasonló kutyust :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!