Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha elveszett a kukyám oltási...

Ha elveszett a kukyám oltási könyve, és kéne vinni oltani, akkor mi a tendő?

Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 16:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az, hogy elviszed oltatni és megmondod, hogy elveszett a könyve.
2011. febr. 20. 16:05
 2/13 A kérdező kommentje:

És akkor kiállítanak egy újat?

Ha igen akkor meg kell-e téríteni??

2011. febr. 20. 16:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Gondolom, egy orvoshoz jársz. Neki bent van a gépben a kutyáról minden. Szépen kifizeted az új könyv árát, és kész. Nem fogja az újba beírni a régebbi oltásokat, de tudni fogja , melyik kutyáról van szó.
2011. febr. 20. 16:08
 4/13 A kérdező kommentje:
És kb. mennyi az uj könyv??
2011. febr. 20. 16:10
 5/13 anonim ***** válasza:
az új könyv (leglábbis mikor én elvesztettem tavaly) 3.500 Ft-ba került
2011. febr. 20. 16:10
 6/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen:))
2011. febr. 20. 16:12
 7/13 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom 500Ft :O

De bocsi ha hülyeséget mondok!

2011. febr. 20. 16:18
 8/13 A kérdező kommentje:
köszi neked is:))
2011. febr. 20. 16:25
 9/13 Ninna ♥ ***** válasza:

Elmész az állatorvoshoz (akinél eddig adattad be az oltásokat), ő tudni fogja, miket kapott eddig a kutya, beadja neki az oltást, és kiállít egy új könyvet, miután jelezted, hogy elveszett neki. Beleírja az eddigi oltásait, és amit akkor kapott, azt is. A könyveknek az árát pontosan megmondani senki sem tudja, ugyanis egységes ára nincs, az állatorvosok döntik el, mennyiért adják. Kinek 3500 ft, kinek meg csak 500 ft. Itt van a MÁOK (Magyar Állatorvosi Kamara) szabályzata a könyvekkel kapcsolatban:

Az új oltási könyveknek, illetve azok kiállításának nincs egységes ára, mert ez is, mint minden más állatorvosi szolgáltatás, szabadáras. Az állatorvosok illetve a praxisok saját üzletpolitikájuk szerint magul döntik el, hogy ezért kérnek-e, és ha igen, milyen összeget az állattulajdonosoktól. Információink szerint ebben a kérdésben elég nagy eltérések tapasztalhatók az egyes rendelők,praxisok között.

2011. febr. 20. 16:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Én a macskám oltási könyvét veszítettem el már kétszer is , de tudtam hogy mikor kell oltatni és akkor ingyen adta a könyvet az orvos mert ígyis-úgyis kell beleírnia.
2011. febr. 20. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!