Mit csináltok, ha sétáltatás közben a kutyádat megtámadja egy másik kutya?
Figyelt kérdés
Már nagyon ritkán viszem el a kutyát sétálni, mert félek a kutyatámadásoktól. Az utca elején lakóknak állandóan kint lóg a kutyájuk az utcán, és volt már vele néhány véresebb összecsapása a kutyámmal. Szóltam a gazdáinak, hogy igazán becsukhatnák, aminek az lett a vége, hogy jól elküldtek melegebb éghajlatra, mondván, hogy mi a francnak akarok én falun kutyát sétáltatni. Persze semmi nem változott, mert ma sem jutottunk messzire.
Ti mit tesztek, ha a kutyátokat megtámadja egy másik? Hogy kell reagálni?
2011. febr. 20. 15:03
11/14 A kérdező kommentje:
Az egyik "kedvenc" sztorim a következő: a múltkor abban a pillanatban ahogy hazaértünk, és becsuktam a kaput magunk mögött, hallottam, hogy a szembe szomszéd nyitotta is a kapuját. Értitek ezt? Néhány apró pillanaton múlt a kutyám élete, bele sem merek gondolni, mil ett volna, ha csak néhány másodpercre is, hosszabban megállunk séta közben....
2011. febr. 20. 20:07
12/14 anonim válasza:
A mi utcánkban is lakik egy ürge aki mindig kiengedte a két nagy testű keverék kutyáit.
Leszoktattam róla! :-D
13/14 anonim válasza:
Gáz spré!én úgy lefújnám őket mint a pinty!ha meg nem lenne nálam akkor meg vmit hozzájuk vágnék az tuti!mondjuk egy nagy követ.megértem a gondod mert nálunk az utcánkban 8 kóbor kutya van pedig tudom hogy van 1-2 aminek van gazdája.most vettem eléggé borsos áron egy kiskutyát és most lenne a legfontosabb hogy megtanuljon sétálni pórázon de hogyan mikor megtámadják szegényt,persze megvédem és elzavarom őket de neki és még néha nekem is ilyesztő mikor egy falka kutya szalad utánunk.
14/14 A kérdező kommentje:
Nekem terelő kutyám van, ami sokkal több mozgást igényel, mint akármelyik más fajta.
2011. febr. 21. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!