Szóltak már be neked kutya sétáltatás közben?
Igen.Rotim volt,és belénk kötöttek,h vigyem innen stb,meg ez egy gyilkos fajta.De volt rá példa h egy részeg hapsi megakarta magát haraptatni a kutyámmal,h fel tudjon jelenteni :S (gőzöm nincs miért)
Persze nem hagytam,nem a palit sajnáltam hanem a kutyámnak nem akartam rosszat,mert ez után csak ő járt volna rosszul(altatás stb).
PERSZE....
Tudnék mesélni! pl: testvérek a kutyák? am 2 fajtsizta kutya az egyik spani a másik német juhász, ezt elnéztem, mert egy idős nénike volt
A másik h mik ezek a korcsok? na erre bepöccentem, de ez az ember amugy is egy kötekedő volt
MÉG EGY ESET, H MIÉRT HÍVJUK A KUTYÁT Leónak, ne hívjuk úgy, mert az illető apját is úgy hívják!
ezek nem feltétlen nagy beszólások, de némelyik vicces, és van ami idegesítő, de általában nagyon sok kedves eset van, amikor dicsérik őket, ez örömmel tölt el
üdv
Mi az hogy! Mindennapos! Legtöbbször a lényege: "húzzatok innen a hülye korcsaiddal (nem is azok)"
-Bővebben: "anyukák" rendszeresen szólnak be, mert amikor elahaladunk pár másodperc alatt akkor az Ő kutyájuk üvölt és a baba nem tud aludni este hatkor. Érdekes módon sok helyen már évek óta nem nő a gyerek és kisbaba mert folyamatosan szólnak be több helyen is. Szoktak fenyegetőzni hogy kiengedik a kutyájuk (érdekes persze nem azok szólnak be akiknek csivavájuk van hanem az ilyen német juhászos, rotis gadzák).
-Aztán van egy pár lakó aki gyerek nélkül is beszól csak mert őt zavarja hogy ugat ránk a kutyája.
-Aztán van olyan aki azért szól be, mert merészelem egy elkerítetlen füves részre vinni a kutyáim ahol éppen ő is van másokkal. Mert hogy "odasz*ratom" meg ilyenek. Igaz hogy fél óra az út de az én kutyáim direkt addig tartogatják csak hogy oda sz*rjanak, na persze. Az sem érdekes hogy közbe ott a nagyszájú kezében a kisölp*csanyaló, ja és persze a nagy kutyákkal ugyanoda járókat sem piszkálják mert azoktól félnek.
-Vannak olyanok akik azért szólnak be mert ritka kutyám van. Általában ilyeneket mondanak, hogy "bárány, patkány, korcs, pitbull". Ez már nem annyira mert már ismerik a kutyáim és tudják hogy nem épp cukiságok.
Ha dobermannod van akkor megérdelek. Valószínáleg neked sosem fognak beszólni legfeljebb csendben hogy "vidd innen a vadállatot". De akinek ismeretlenebb kutyája van és nem olyan nagy annak simán.
Volt már rá példa, a "szia, cica, van gazdád?" típusúakat már meg sem jegyzem x"D
Általában azért szólnak be, mert egy bolognese kutyusom van, aki mellettem sétál, plusz egy rotim és egy dobbermanom, akik néha lemaradnak, néha előrerohannak - természetesen ilyet csak erdőben, tekintettel vagyok más emberek félelmeire - és egyszer két viszonylag nagydarab srác jött velem szembe mikor én ugye sétálgatok az egyszem hófehér macskának kinéző kutyámmal, én magam is alig nőttem ki a földből, úgyhogy érdekes ajánlatokat tettek arra, hogyan hasznosíthatnák a bokrot. Mikor meguntam a beszélgetést behívtam a két nagyobb kutyámat, látni kellett volna az arcukat, amikor a fák közzül előrohant a két kutyus x'D
Az emberek bunkók, de nem kell velük foglalkozni, egyszerjól megverik őket, és megtanulják befogni a szájukat.
Félreértések elkerülése végett: egyik kutyám sem agresszív, nem azért hívtam őket, hogy bántsák a két hapsit, viszont számomra megnyugtató volt a jelenlétük, plusz a két srác is hamar visszafordult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!