Hogy tudnám távol tartani az idegen támadó németjuhászt a saját kutyáimtól ha sétálok valamelyikkel és megtámadná az enyémet?
hogy tudom elijeszteni anélkül hogy bántanám?
18/L
Hallottam olyanról, hogy ULTRA HANG-os kutya riasztó.
Hasonló a szúnyog riasztó működési elvéhez.
Ember nem hallja amikor leüvölti az untra hang a kutya fejét. Autókon is bevált, vadriasztóként szerelik rá és már kilométerekkel előre elriassza az erdei vadakat.
Az állatok hallása az ultrahang tartományban teljesen szuper.
Nekem mp3-ban van a mobilomon ultrahang felvétel - letölthető az internetről onnan ahonnan csengő hangokat is le lehet tölteni.
Még nem próbáltam. A telefonok hangteljesítménye - szerintem erre nem túl erős. Egyszer kipróbálom. :)
---
A spray sem lehet rossz.
Zsebben elfér.
Ha tényleg hasznos szerkentyű, akkor lehet hogy közben a saját kutyád is elriassza.
---
Egy ismerősömnek vékony és erős hálója van kifeszítve az udvarában.
A saját kutyái (3 kutyu) sem mernek a közelébe menni, mert megtanulták, hogy a villanypásztor nem kellemes simogatás.
1, nem ártalmas sem emberre sem állatra, csak nagyon nem kellemes.
Ezzel védik a kertben az ágyásokat és a virágokat is.
Láttam, hogy náluk teljesen bevált.
Az elkerített részre eszük ágában sincs a kutyáiknak besurranni sem.
2, ha gyerekek is vannak az udvarban és még kicsik, akkor ez nem biztos, hogy jó ötlet.
hi,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!