Miskolcon valaki kedves ember, nem vállalná el kb 10 órán át kiskutyámat szombaton?
Mi miskolciak vagyunk és szívesen elvállalnánk, csak nem tudom, hogy jönne ki a kutyánkkal.
1 éves ivartalanított szuka. Játékos más kutyákkal, de lakáson belül nem tudom hogy viselkedne vele, bár ha az utcán összeszoknak, nemigen lehet baj, elvégre kölyök a tiéd.
Ha más "kutyátlan" jelentkező nincs, szólj bátran nekünk.
Én nem bíznám rá a kutyámat bárki ismeretlenre, de te tudod. A kutyusnak sokkal jobb lenne, ha megkérnéd egy szomszédodat, hogy párszor vigye le elvégezni a dolgát és adjon neki enni. Azzal sokkal jobban összezavarod, ha másik helyre kerül.
Nem tudod magaddal vinni vidékre? Szállítódobozban biztosan felengednék a buszra.
Valóban az lenne a legjobb megoldás, ha magaddal tudnád vinni, pláne, hogy még csak 3 napja van nálad, még biztos nem szokta meg az új helyét, erre most 1 napra megint elkerül teljesen idegenekhez, majd utána vissza...nagy stressz lenne ez neki.
Legjobb lenne, ha magaddal tudnád vinni, vagy akkor legalább a szüleidre, rokonokra, barátokra bízni.
Én félnék egy idegennek adni a kutyám, de akkor már inkább ez, mint kulcsot adni a szomszédnak.
Bár szomszédja válogatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!