Mit gondoltok, elvihetném a goldenemet osztálykirándulásra? Egy ifjúsági központban szállnánk meg, és a környék tele kirándulóhelyekkel. Amúgy még vannak vele gondok, de ügyes kutya.
Nem, nincs vele ilyen gond, csak néha elszalad tőlem, ha pl. meglát egy macskát meg ilyenek. De szobatiszta, emberbarát, szeretetbomba.
Nem lenne semmilyen múzumozás, se semmi ilyesmi, egy "falusi" kirándulás lenne sok túrázással, meg ilyenek.
Osztályfőnököd kérdezd meg,ha engedi vidd el nyugodtan.
Gimis koromban én is vittem 2 kirándulásra is a kutyát. Osztfő nagyon rendes volt,amikor megkérdeztem, hogy hozhatnám-e, csak annyit kérdezett,biztos vagyok-e benne, hogy senkit nem bántana. Mivel biztos voltam,ismertem a kutyámat,így jöhetett. Következő alkalommal osztfő kérdezte, hogy hozom-e most is,mert olyan aranyos kutya. Mellesleg mindenki imádta az osztályból,egész nap játszottak vele,etették, gyömöszölték. Ráadásul második alkalommal még egy osztálytársam hozta a kutyáját. Jó volt nagyon.
De ha nem biztos a behívása,akkor majd ne engedd el. Csak beégetnéd magad,meg kellemetlen lehet másoknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!