Lesz kutyám, valószínűleg fajtatiszta. Melyik legyen az alábbiak közül?
Border collie, labrador retriever, golden retriever, magyar vizsla, német juhász, akita, husky, dalmata.
Ezekre gondoltam. Tartási körülmények:
- sok időm van velük foglalkozni
- megvan a megfelelő anyagi háttér
- tanítanám
- egy gazdisnak szeretném (csak tőlem fogadja el az ételt, bizalmatlan idegenekkel szemben... hogy őrzőnek is jó legyen)
Melyik legyen?? Szeretném, ha ragaszkodna hozzám, megismerne, hallgatna rám és ne legyen túl "őrült" :D
Köszi a válaszokat előre is!!!
Hát köszi szépen annak, aki azt mondja hogy nagyon hülye vagyok, mert te meg tanulj meg magyarul, ugyanis oda van írva hogy VALÓSZÍNŰLEG fajtatiszta. Amúgy a fajtatiszta az amikor egyazon kutyafajtán belül pároztatnak egy hímet és egy nőstényt, csak hogy tudd hogy tudom mit jelent a fajtatiszta!!!!!
Úgyhogy lécci csak akkor pofázzál be, hogyha megtanultál szöveget olvasni!!!! KÖszi -.-
Egyébként meg Cola egy golden-nj keverék, de fajtatiszta szülőktől, egyébként meg egy barátnőmtől hoztam, aki azt mondta, hogy mivel ők ketten ( Cola egy tesójával) az utolsó kutyák ebből az alomból, hogy ha nem viszik el őket akkor mennek a menhelyre, és inkább megmentettem Colát, mint hogy a menhelyre menjen. Úgyhogy képletesen a menhelyről hoztam el. Ennyit erről. Amúgy meg azt mondta a barátnőm (Lilla) hogy németjuhász, aztán megszakadt a telefon, és utána már csak később tudtam meg hogy igazából nj-golden keverék.
Ez lehet hogy hülyén hangzik, de aki nem akarja nem kötelező elhinni. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!