Mi legyen a kis nevenincs kutyussal?
Sziasztok!
A kis borderem jól van, ma már az Orijen Puppy-t beáztatva, összeturmixolva mind behabzsolta.
Viszont egyre többször felmerül az a kérdés, hogy mi legyen a kicsi neve. Tudom, tudom van elég kérdés már itt gyk-n, már mind végigolvastam, de egyszerűen nem találtam még meg azt, ami igazán jó lenne. A kiskutyának valami aranyos, de mégis ritka, frappáns név kéne, mint pl. a nagyobbik kutyámnak, akinek Menta a hívóneve.
Arra gondoltam, hogy segíthetnétek nekünk újra, biztosan tudnátok valami jó nevet mondani, elvégre ismeritek a történetünket. Több név is van már a tarsolyomban, a barátom pl. a Lucky-ra gondolt, elvégre az szerencsét jelent, és a kiskutyának szerencséje volt. Tetszik ez a név is nagyon, de hátha valami különlegesebbet sikerül együtt találnunk.
Tudom, hogy sokan szeretnének már képet a kutyusról, de egy jó darabig biztosan nem fogok róla képet felrakni ide, most már más okok miatt. Az ok a következő. A levélben, ami a kiskutya mellett volt, (elég hosszú levél volt, 2 oldalas, az egyik bejegyzésemben csak a tartalmát írtam le) benne volt az is, hogy nagyon remélik, jó gazdihoz kerül a kutyus.. nos, én nem akarom őket bebiztosítani arról, hogy jó helyre került. Tudom, hogy már az írásaimból (ha nézik ezeket, márpedig van rá lehetőség) tudják, hogy jó helyen van, de képet nem fogok a biztonság kedvéért berakni, mert ne legyen nyugodt az az ember, aki őt kitette. Elnézést kérek így mindenkitől, de a képekre még egy jó pár hónapot várni kell. Addig is, nagyon szívesen mesélek a kutyusról többet is, de kép nem lesz amiatt az ember miatt, mert ne lássa a kutyát, ne legyen biztos abban, hogy jó helyen van, hadd őrlődjön csak.. ha egyáltalán érdekli. Sajnálom, akik bolondnak néznek emiatt, de vérben forog a szemem, ha arra az emberre gondolok, és bármit megtennék csak hogy boldogtalan legyen.
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a neveket, nekem jelen esetben a Díva, és a Lucky tetszik a legjobban. A kiskutya szuka, szóval elsősorban lány nevek jöhetnek szóba.
A kiskutyának nincs törzskönyve, így eleve max. csak fajtajellegű keverék lehet. Egy 2-3 hetes border collie tök ugyanúgy néz ki, mint ő, csak neki kék a szeme, ezért színhibás. Ha valami keverék, akkor is jó helyen van már itt, engem nem érdekel, fajtatiszta-e, én szeretem, ahogy van. Egyébként a levélben is az volt, hogy fajtatiszta, de ez most nem bizonyít semmit, törzskönyve nincs, anélkül meg aztán lehet bármennyire is fajtatiszta.. így jó ez ahogy van.
Ne haragudjatok, a kép témát már lezártnak tekintem. Ameddig nem erősödött meg a kiskutyus, és lecsillapodott bennem ez az egész ügy, na majd akkor biztosan belinkelek egy-két képet, mert tudom, hogy sokan kiváncsiak rá :)
Ninna!
Írj légyszi egy privit, valamit kérdezni szeretnék!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!