Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez tényleg "gáz" lenne?

Ez tényleg "gáz" lenne?

Figyelt kérdés

Van egy kis Palotapincsim, 7hónapos.

El szeretném vinni kutyasuliba, és mikor ezt mondtam anyuéknak, elnevették magukat, hogy: "tőlünk nyugodtan elviheted, de egy pincsivel kutyaiskolába menni?"

Most ebben mi a rossz? Jó az igaz, hogy mindenhol szinte csak Német Juhászokat, Rotikat, meg nagyobb testű kutyákat látok, de szerintem nem zavarnának el, csak mert kicsi kutyával megyek!

2011. febr. 14. 17:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Remélem nem haragszol, de anyukádék nagyon nagy butaságot mondtak. Egy kistestű kutyát ugyanúgy meg kell nevelni és tanítani mindenre, mint egy nagytestűt.

Neki is meg kell tanulnia figyelni és hallgatni Rád, és szót kell fogadnia minden helyzetben.

Nyugodtan menjetek kutyaiskolába, egyrészt hogy tanuljatok (nem csak a kutyusod fog tanulni ott, hanem Te is megtanulsz egy kicsit jobban "kutyául") másrészt a kapcsolatotok erősödni fog.

Megtanultok figyelni egymásra. Csak ügyesen:)

2011. febr. 14. 19:20
 12/20 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem haragszom:) én is úgy gondolom, hogy nehogy már csak a nagykutyák járhassanak iskolába.

Köszi a válaszod!

2011. febr. 14. 19:29
 13/20 Fannushh<3 ***** válasza:
27%
Vidd el valahova ahol megnevelik ha szeretnéd, mondjuk az igaz hogy a pincsiket nagyon könnyű elrontani! Elég butácskák is már bocs... szerintem mindenképpen valahogy nevelned kell !
2011. febr. 14. 19:56
 14/20 A kérdező kommentje:

Majd mi bebizonyítjuk, hogy nem vagyunk buták....;)

köszi a válaszod!

2011. febr. 14. 20:40
 15/20 anonim ***** válasza:

Ó én egy 3kg 80 dkg-os törpetacskóval jártam kutyasuliba mert visított minden nagytestű kutya láttán és ezt nem akartam, hogy féljen és olyan jól éreztük magunkat és olyan

jó fejek voltak a nagytestű kutyák gazdijai is !Csomót dumáltunk, tapasztalatcsere, sok szép kutya, nagyon szuper program!Menj nyugodtan!

2011. febr. 14. 20:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Vidd nyugodtan, azért mert picik, nemszabad alábecsülni őket. Néha nehezebb velük boldogulni, mint nagyobbtestű társaikkal:))) Nálunk is van, egy pici lány jár vele, és szépen haladnak.
2011. febr. 14. 20:49
 17/20 A kérdező kommentje:

akkor jó, megnyugodtam:)

köszi a sok biztatást, természetesen mindenkit felpontoztam!

2011. febr. 14. 20:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Nálunk is egész sok kistermetű kutya jár (az enyém közepes méretű). Szóval vidd nyugodtan, minden kutyára és gazdára ráfér a tanulás.
2011. febr. 15. 12:52
 19/20 zsuzsabazsa ***** válasza:

Nyugodtan járj a kutyusoddal suliba.

Kicsit a derekad fog jobban fájni mert mélyebbre kell hajolnod a kutya termete végett.

2011. febr. 15. 16:14
 20/20 A kérdező kommentje:

köszi a további válaszokat!

felhívtam a kutyaiskolát, és szeretettel várnak minket. Csütörtökön megyünk is.

Fel vettem a kutyust az ölembe, és mondom neki "igen, csütörtökön megyünk iskolába, és nagyon okos, ügyes kislány lesz belőled"

és azzal a lendülettel képen prüszkölt, mintha azt mondta volna, hogy "nem akarom" :D

2011. febr. 15. 16:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!