Ortopédiát kutya számára BP-n vagy környékén tudtok ajánlani?
Olyat keresek aki megbízható szaktudású, és nem kókler.
Sajna a mostanit annak érzem, szeretnèm mással is megnézetni a kutyámat.
Második kerület, PegiVet, Perbát doktor úr. Külön mondani kell, hogy hozzá szeretnél időpontot, mert az ő bázisa valahol vidéken van és heti egy napot rendel csak Budapesten. (De a többi orvos is nagyon jó ott, ha nagy a baj akkor vidd el nyugodtan mert a dokira lehet hogy 2-3 hetet is kell várni. De persze elmehetsz hozzá vidékre is, azt hiszem talán Kecskemét.)
Az én kutyámnak 8 hónapos kora körül úgy hallottam hogy elkezdett kattogni a csípője séta közben, persze elvittem orvoshoz, de mindenki el akarta altatni ahhoz, hogy röntgent csináljon róla. Több orvosnál is voltam, többet pedig felhívtam telefonon. Aztán egy vadász barátomnak panaszkodtam róla, és ő ajánlotta Perbát doktor urat, mondván hogy ő megcsinálja a röntgent altatás nélkül. (Aztán később kiderült, hogy a doki amúgy Magyarország egyik legjobb ortopéd állatorvosa és nagyjából az összes komoly, "használatban lévő" vadászkutyát hozzá hordják - a barátom is ezért ismerte.)
Úgyhogy én őt nagyon jó szívvel ajánlom, legutóbb is egy rutinellenőrzésen voltam nála és teljesen random módon diagnosztizált egy csonthártya-gyulladást a kutyán, amit a saját háziorvosunk következetesen allergiaként kezelt félre (rágta a kutya a mellső lábait, a háziorvos rögtön rávágta hogy allergia, váltsunk tápot, probiotikum, etc. Jött ment 1-2 évig, de sose múlt el teljesen. Egy másik orvoshoz is elvittük, az is azt mondta hogy allergia.) Aztán amikor a Perbát dokinál voltunk akkor is rágott egy picit a lábán a kutya, azt mondja a doki: Ennek a kutyának fáj a lába. Mondom a háziorvos szerint allergia, bélflóra, etc. Azt mondja: Akkor nem így rágja. Csináltunk egy röntgent és igaza lett, szabad szemmel látható volt.
Na, csak azért meséltem el ezeket hogy nem hallomás útján ajánlom, mert a barátom barátjának a barátja mesélte, hanem tényleg több, személyes jó tapasztalatom van doktor úrral.
Dr. Diószegi Zoltán
Gordiosz Klinika
Bravúros műtéttel tették újra használhatóvá a kutyánk lábát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!