Ez tényleg "gáz" lenne?
Van egy kis Palotapincsim, 7hónapos.
El szeretném vinni kutyasuliba, és mikor ezt mondtam anyuéknak, elnevették magukat, hogy: "tőlünk nyugodtan elviheted, de egy pincsivel kutyaiskolába menni?"
Most ebben mi a rossz? Jó az igaz, hogy mindenhol szinte csak Német Juhászokat, Rotikat, meg nagyobb testű kutyákat látok, de szerintem nem zavarnának el, csak mert kicsi kutyával megyek!
örülök is, meg hát úgyis én döntöm el, szép is lenne 21 éves létemre, ha a szüleim döntenék el.
Csak hát kellemetlenül sem szeretném magamat érezni, hogy odamegyek a kutyussal, aztán meg "kinéznek" onnan:S
Igen támogatnak teljesen, mondták, hogy persze vigyem őt, csak nekik fura kissé:P
de én nem egy masnis, cukimuki táskába pakolászós kutyát szeretnék belőle nevelni, hanem okos, és értelmes kis kedvencet!
18:01 tisztelet a kivételnek:P
utolsó neked pedig nagyon köszönöm.
Már így is szertelen a kicsike, úgyhogy megyünk, nevessenek csak ki, de mi ott leszünk, és okosabbak leszünk, mint akármelyik nagykutya:)
Mondjuk ez azért sulira is válogatja. Ahol póráz rángatással tanítanak, ott nem sok keresni valód van egy pincsivel, meg ott eleve az a hozzáállás, hogy ha a te kutyádnál ez nem jön be, akkor nem a módszer szar, hanem a kutya.
De motivációs tanítással dolgozó sulikban biztos, hogy szívesen látnak a pincsikutyával is :)
És tényleg bárcsak minden gazdi így gondolkodna :D
ezt írja a suli honlapja:
Már 3 hónapos kutyák is részt vehetnek fajtától függetlenül.
Célja a kutyák szocializálása (megismerje a számára idegen környezetet, az embereket, fajtársait, és megtanulja a közömbösséget)
Lehetőségek:
Csoportos foglalkozások keretében engedelmességi, ügyességi és őrzővédő gyakorlatok oktatása.
Előképzés, ösztönös adottságok fejlesztése, motiváció kialakítása, szinten tartása.
Ringdresszúra, kiállításra való felkészítés, munkavizsga HPO-VK 1-3 szintig.
Versenyzési lehetőségek biztosítása és felkészítése.
Egyéni foglalkozás gazdival vagy nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!