Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A falkavezér együtt alszik a...

A falkavezér együtt alszik a falkatagokkal (egy ágyban)?

Figyelt kérdés

Ismerősöm a kutyával alszik egy ágyban a kutya az egyik oldalt, Ő a másikon. Kérdeztem, hogy biztos hogy így szokták-e a kutyák, farkasok a dolgot, mert Ő mindig mondja, hogy Úgy kell kutyát nevelni, mint a farkasoknál.

És Ő Mondta, hogy a vezér együtt alszik a tagokkal.

Másik ismerősömnek mondtam, aki ért nagyon a kutyákhoz, mert van neki, 3 meg olvasott sok könyvet....

És nagyot nevetett, hogy ilyen nincs! A falkavezér nem alszik ott, ahol a többi.

Most akkor nem tudom kinek higgyek, mert mind a kettő ért a kutyákhoz.

Mi a helyzet?

2011. febr. 14. 16:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az én domináns bullterrier szukám is bepróbálta ezt a "lábizélést".Lerúgás,nagy meglepetés,utána soha többet ilyen próbálkozás,de velünk alszik.

Párommal nem merte kipróbálni ezt a trükköt :)

2011. márc. 11. 09:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Nos nem ezen múlik az, hogy valaki falkavezér vagy nem. Az én kutyám is velem alszik még is én vagyok a falkavezér. Akkor jön fel amikor én mondom neki és akkor megy le mikor én mondom. (persze ha ő közben le akar menni akkor le megy)

Igazából én meg engedem neki, hogy feljöhessen amikor akar, de ő mindig meg "kérdezi", hogy feljöhet-e. Ebből is látszik, hogy engem tekint falkavezérnek. Mert hiába engedem meg neki ő mikor lefekszek az ágyba akkor két lábra áll vagyis így ráül a seggére (ez a kérés nála) és addig úgy ül amíg azt nem mondom neki, hogy feljöhetsz vagy éppenséggel azt, hogy nem.

Ugyan ez a helyzet a bejárati ajtónál is. Séta után mikor felértünk megáll és csak úgy hajlandó bejönni ha azt mondom neki, bejöhetsz. Főként akkor ha lent valami rosszat csinált.

2011. márc. 11. 14:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Én egy ágyban alszok a kutyáimmal. Feljönnek este ott toporognak az ágyam körül ( amíg fel nem ébredek és megengedem nekik ) vagy van amikor felugranak hozzám és ott alszanak, de ha rájuk szólok hogy most ne akkor lemennek. ( általában megengedem, hogy fent aludjanak velem )
2011. márc. 11. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!