Milyen jó nevek vannak egy kan dobermannak?
Ferox, Néró, Ámor, Báró, Benji, Carlos, Cooper, Diego, Démon, Hadar, Kevin, Pepsi, Rénó, Robin, Rudi
Itt a környéken van egy doberman, őt Hádész-nak hívják.
Én amikor elképzelem, hogy mit fogok csinálni a dobermannommal, ha egyszer eljutok odáig, hogy veszek egyet, akkor Zeusznak képzelem el. Bár tudom, hogy nem ez lesz a neve, de szerintem illik rájuk. És az Athos is, meg a Hádész is, bár szerintem túl sok dobit hívnak így, éppen azért, mert illik rájuk. A mi dobinkat amúgy Murphynek hívták:)
Amik még illenek rájuk, azok szerintem külföldi városnevek, pl Diego, Kairo.
És ami nekem még nagyon tetszik, az pl az Uno és a Draco.
Megvan már a tenyésztő? Tudod, hogy milyen betűs alom lesz? Mert ha még nem született meg a kutyus, de megvan a betű, kevesebb név közül lehetne válogatni:D
Szép név a zAnubisz,meg a többiek nevei között is találta mcsomót ami tetszik :D
A Zeusz meg a hasonló gyakori nevek pont szépek csak túl so kvan belőlük.Nem tudom milyen betűs alom lesz amjd megkérdzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!